04.01.2021
Aproape 6 milioane de persoane s-au uitat la clipul cu fiica lui Gianluca Vacchi. Ce i-au facut micutei Blu Jerusalema

Gianluca Vacchi si Sharon Fonseca traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor dupa ce au devenit parintii micutei Blu Jerusalema. 

Citeste si :  Milionarul dansator si-a aratat pentru prima data fetita nascuta cu malformatie. „Imediat sufletul si inima noastra au mers la fiica noastra.”

Cei trei au petrecut sarbatorile de iarna alaturi de familia modelului din Venezuela, ocazie cu care au postat numeroase fotografii si clipuri simpatice. 

In urma cu cateva zile, miliardarul italian a publicat un filmulet amuzant, in care ii aranjeaza parul micutei de aproape trei luni. Aceasta pare foarte incantata de activitate, dovada si zambetul de pe chipul sau. Clipul a strans aproape 6 milioane de vizualizari si zeci de mii de comentarii. 

„Blu Jerusalema are deja stilist personal..tatal sau! Te iubesc mai mult in fiecare secunda, printesa mea”, a scris Gianluca Vacchi.

Gianluca Vacchi (53 de ani) si Sharon Fonseca (25 de ani) s-au intalnit in urma cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Relatia dintre cei doi a fost una destul de controversata, tinand cont de diferenta de varsta destul de mare dintre cei doi. 

Citeste si :  Toti fanii din Moldova asteptau cu nerabdare noutatea. Dupa o sarcina cu emotii din cauza Covid-19, Valeria Turcan isi tine in sfarsit bebelusul in brate
Articole din aceeasi categorie