01.02.2021
Rasfat total pentru iubita milionarului Gianluca Vacchi! Sharon Fonseca a implinit 26 de ani

Formeaza unul dintre cele mai urmarite si indragite cupluri din social media, iar dansurile lor au cucerit Internetul. Vorbim de excentricul milionar Gianluca Vacchi si iubita lui tinerica, Sharon Fonseca. 

Citeste si :  Spectacol pe partia de schiat, cu vioara in mana. Catalin Advahov impresioneaza din nou cu talentul sau

Cuplul a avut parte de o dubla aniversare in weekend. Sharon a implinit 26 de ani, iar Gianluca i-a organizat o petrecere pe cinste. Pe langa ziua de nastere, Gianluca Vacchi si Sharon Fonseca au aniversat si trei ani de iubire. Mesajul postat de milioanarul dansator pe Instagram i-a cucerit pe internauti si a adunat peste 1 milion de like-uri. 

„La multi ani, iubirea mea! In urma cu trei ani si zece zile ne-am intalnit pentru prima data si nu eram constient de binecuvantarea pe care mi-a trimis-o Dumnezeu in cale in acea zi. Astazi o avem pe Blu Jerusalema, iar in familia noastra iubirea infloreste in fiecare zi. Te iubesc, Regina mea! Mai mult ca ieri si mai putin ca maine!”, a scris Gianluca Vacchi pe contul de Instagram. Milionarul a postat si o imagine alaturi de iubita sa, langa un tort imens si multe baloane. 

Sharon le-a multumit tuturor pentru urari si a postat cateva fotografii in care i se citea fericirea pe chip. Frumoasa iubita a lui Gianluca a fost rasfatata cu flori, baloane si zeci de dulciuri. Tanara mamica a postat pe contul de Instagram si o imagine cu cea mai de pret comoara a sa, fetita Blu Jerusalema

Citeste si :  Cancerul de col uterin poate fi prevenit si depistat precoce! Diana VALUTA, MEDIC GINECOLOG: „Aparitia femeilor bolnave de cancer de col uterin este una dintre cele mai mari crime a secolului XXI”

Fotografii: Instagram

Articole din aceeasi categorie