15.02.2021
Ce cadou a primit Sharon Fonseca de la Gianluca Vacchi de Valentine's Day. Valoreaza peste 200.000 de euro

Gianluca Vacchi si Sharon Fonseca traiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar de cand au devenit parinti relatia lor pare sa fie si mai puternica. 

La sfarsitul lunii octombrie 2020, Gianluca Vacchi si Sharon Fonseca au devenit parinti pentru prima data, iar de atunci se bucura de timpul petrecut cu fetita lor.

De Valentine's Day, tanara de 26 de ani a fost rasfatata de partenerul ei, primind un cadou mai mult decat spectaculos, o masina Lamborghini Urus, estimata la peste 200.000 de euro. Vacchi si-a facut intrarea in modul caracteristic, cu automobilul alb si un buchet de trandafiri rosii, iar clipul postat pe contul de Instagram a strans peste 1 milion de vizualizari intr-un timp foarte scurt.

 
Vrei sa-ti uimesti partenerul? Sexul tau nu va mai fi niciodata la fel dupa o procedura intima controversata care a ajuns si la noi - VIDEO

Gianluca Vacchi (53 de ani) si Sharon Fonseca (26 de ani) s-au intalnit in urma cu doi ani, pe platourile de filmare ale unuia dintre videoclipurile sale. Vacchi mai are o fiica dintr-o relatie anterioara, pe Ginevra Mavilla, nascuta in iulie 2002. Averea italianului este estimata la aproximativ 350 milioane de lire.

Intr-un interviu acordat in urma cu cateva saptamani, omul de afaceri italian a marturisit ca nu este deranjat de diferenta de varsta de aproape 27 de ani dintre el si partenera lui. 

Nu mi se pare relevant. Chiar daca am barba alba, entuziasmul meu este al unui baiat de 15 ani”, a declarat Gianluca. 

Kendall Jenner a publicat prima imagine cu iubitul ei. Cat de bine se potrivesc cei doi

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie