30.07.2022
Fata tatei! Anatol Durbala a publicat o imagine emotionanta cu fiica sa, Cassandra: „Privirea ei te topeste!” - FOTO

Anatol Durbala si Olesea Svecla sunt unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi, care pe langa faptul ca sunt frumosi impreuna, stau bine si la capitolul simtului umorului. Insa, de aceasta data, artistul a fost foarte serios si chiar putem spune ca emotionant, caci a publicat pe pagina sa de Instagram o imagine incredibila cu fiica sa, Cassandra. 

Recent, Olesea Svecla si Anatol Durbala au mers impreuna cu copiii lor la Iasi, unde au petrecut timpul frumos la mall, la primbare, la cafenea. „Astazi am zis sa luam masina si sa petrecem o zi la Iasi. A fost o idee buna sa schimbam un pic peisajul”, a mentionat in Instastory Olesea Svecla. 

Ce declaratii a facut Patrick Hanganu dupa ce a dat de inteles internautilor ca a devenit de curand tata: „Este un copil pe care il iubesc foarte mult...”

Femeia a adaugat ca nu a avut nici un plan. Pur si simplu au luat copiii, impreuna cu cei ai surorii sale, au urcat in automobil si au mers in orasul pe care nu l-a vazut de ceva vreme. „Pentru fete totul e nou. Alearga peste tot, am crezut ca va fi mai usor crezand ca avem doi copii doar… dar eu nu reuseam sa alerg dupa ele. Inventeaza tot ce vrei pe loc drept”. 

Fiica Corneliei si a lui Marcel Stefanet a implinit 8 ani! Vezi cum a avut loc sarbatoarea micutei, dar si cum au felicitat-o parintii si rudele sale: „Suntem atat de norocosi ca ne-ai ales pe noi sa fim parintii tai!” - FOTO/VIDEO

Pe pagina sa de Instagram, Anatol Durbala a publicat o imagine dragalasa cu fiica lui Cassandra, pe care a facut-o in timpul escapadei lor la Iasi. Artistul a scris in descrierea publicatiei: „Fata tatei!”. 

Irina Rimes i-a dat block fratelui ei pe Instagram. Vezi care este motivul: „De ce? Pentru ca...” - VIDEO

In imagine putem observa ochii mari, de un albastru enigmatic. Micuta era imbracata intr-un pulover de culoarea roz, care s-a combinat de minune cu culoarea ochilor sai. 

„O dulceata de fetita!!!”, „Privirea ei te topeste”, „O frumusete!”, „Frumoasa!”, au scris internautii entuziasti. 

Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos si au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie