24.12.2021
Familia Carnat - vacanta de neuitat la munte! Vezi atmosfera de poveste si emotiile intense traite de ei - FOTO/VIDEO

Dupa o perioada indelungata de asteptare, familia Carnat a ajuns in sfarsit la munte. 

De data aceasta frumoasa familie a optat pentru o vacanta la Bukovel, iar alegerea lor pare sa fi fost una pe masura asteptarilor. 

Desi au stat in asteptare ore bune la frontiera, sotii Carnat nu au incetat sa glumeasca, iar Marina l-a provocat pe sotul sau sa recunoasca ca ea a avut dreptate, si ca de fapt ar fi trebui sa se porneasca la o alta ora.

 

Familia s-a cazat in 3 camere mari de hotel si a optat pentru confort si comoditate. 

Graviduta care obtine trofee! Interviu cu Cristina Gonta - „Reporterul Anului”: „Dincolo de camera de luat vederi, sunt o femeie. Uneori mofturoasa, uneori empatica si calda, uneori calculata si extrem de rationala”

Ele sunt cel mai bine imbracate vedete din lume. Revista Vogue a starnit controverse cu alegerile sale

Primele care s-au bucurat de zapada si emotiile intense de la munte au fost chiar Marina si Manuela, fiica lor mai mare. „Fetelor e atat de frumos, atmosfera este de poveste”, a povestit Manuela.  

Cele doua au mers pe partie, iar apoi pe teleferie. 

Pozele pe care Marina le-a postat au fost asteptate si apreciate rapid de fani. Acestea au acumulat in doar o ora peste 5.000 de aprecieri.

Scandalul dintre Dmitri Tarasov si Olga Buzova continua. Vezi reactia fotbalistului la discursul Olgai: „I-am dorit sa-si gaseasca dragostea si sa devina o persoana fericita”

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie