24.12.2021
Ele sunt cel mai bine imbracate vedete din lume. Revista Vogue a starnit controverse cu alegerile sale

Revista Vogue a facut publica lista cu cel mai bine imbracate vedete in anul 2021, iar alegerile sale nu au fost vazute cu ochi buni de toti criticii de moda.

In top 12 cel mai bine imbracate vedete din lume, se afla si Lady Gaga, una dintre cele mai excentrice vedete. Desi la premierele House of Gucci a impresionat cu tinutele sale elegante, de multe ori socheaza cu outfituri extravagante, nu tocmai pe gustul criticilor de moda.

Graviduta care obtine trofee! Interviu cu Cristina Gonta - „Reporterul Anului”: „Dincolo de camera de luat vederi, sunt o femeie. Uneori mofturoasa, uneori empatica si calda, uneori calculata si extrem de rationala”

Dua Lipa a facut trecerea de la cantareata de top la fashionista, desi rar a prins topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu. 

Deloc surprinzatoare este insa prezenta Zendayei in acest top. Actita se mai mandreste si cu titlul de Fashion Icon-ul anului 2021, care i-a fost inmanat la evenimentul CFDA Fashion Awards.

„Sunt fericita ca inca ma saruta inainte de somn si-mi spune - Te iubesc!". Svetlana Sainsus - mesaj emotionant de ziua fiului sau - FOTO

Pe lista Vogue se mai regasesc Kate Moss, Angelina Jolie, Rihanna si Zoe Kravitz. Rihanna, ce-i drept, a avut cateva alegeri bizare din public.

Lista a fost intregita de Jourdan Dunn, Isabelle Huppert, Gemma Chan, Cynthia Erivo si Nicola Coughlan.

Articole din aceeasi categorie