23.12.2021
Scandalul dintre Dmitri Tarasov si Olga Buzova continua. Vezi reactia fotbalistului la discursul Olgai: „I-am dorit sa-si gaseasca dragostea si sa devina o persoana fericita”

De curand, intre fostii soti s-a declansat un conflict grav. Dupa ce Olga l-a ridiculizat public pe Tarasov la premiile Fashion TV, fotbalistul a decis sa-i raspunda.

Dmitri a declarat pentru StarHit ca initial nu stia ca fosta lui sotie va veni la inmanarea premiilor. "Initial, i-am intrebat pe organizatori cine va fi la eveniment, acesta fiind un aspect important pentru mine. Numele Olgai Buzova nu l-a rostit nimeni, asa ca am venit seara cu sufletul linistit", a spus el.

Reamintim ca atunci prezentatoarea TV a primit un premiu de cea mai eleganta artista a anului si cu aceasta ocazie a decis sa rosteasca un discurs in care l-a mentionat de mai multe ori pe fostul ei. "Isi musca coatele si se gandeste: «Ce prost sunt. Cum am putut s-o pierd", a spus Olga de pe scena.

Ulterior, Tarasov a explicat ca acest lucru nu-l priveste deloc. "A vrut doar sa ii acord putina atentie, chiar sa ma tachineze, iar eu stateam acolo zambind. Dupa aceea, mi-am dat seama ca trebuie sa dau un raspuns, ceea ce am si facut. I-am dorit sa-si gaseasca dragostea si sa devina o persoana fericita, asa cum mi s-a intamplat mie: "a recunoscut fotbalistul.

Tany Vander - lux si opulenta pe TikTok. Vezi videoul in care aceasta isi etaleaza silueta de vis - VIDEO

Divortul dintre Olga Buzova si Dmitri Tarasov a devenit cunoscut in 2016, dupa aproape cinci ani de casnicie. Dupa cum a povestit actrita, motivul pauzei a fost numeroasele tradari ale fotbalistului.

Irina Grabazei - fotografa care vaneaza emotia! Vezi pozele minunate realizate de mama lui Robert, dar si progresele micutului care a primit vaccinul de 2 milioane de dolari - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie