05.12.2023
Dianna Rotaru - prima imagine alaturi de fiica ei: „Suntem o inima pentru totdeauna” - VIDEO

Acum 2 zile, la data de 3 decembrie 2023, Dianna Rotaru a devenit mamica pentru prima oara. Interpreta a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa al carui prenume inca nu l-a divulgat.

Recent, artista a venit cu un mesaj pe retelele de socializare in care le-a multumit tuturor celor care au felicitat-o.

„Bine ai venit in viata noastra bebelina mica. Suntem o inima pentru totdeauna! Dragilor, va multumim pentru mesajele atat de frumoase si pretioase, sustinere emotionala si sfaturi utile. Doamne-ajuta tuturor parintilor”, a mentionat artista in descrierea primei fotografii cu fiica ei, care a fost facuta publica pe online.

Regina Letizia, acuzata ca si-a inselat sotul, pe Regele Spaniei. Dezvaluirile fostului cumnat

De asemenea, Dianna Rotaru a postat si o imagine emotionanta in care iubitul ei o saruta.

„Felicitari”, a scris Ionel Istrati in descriera postarii.

Si-a adus in dar de ziua ei o noua melodie! Elena Manciu, interpreta: „S-a facut totul foarte repede, timp de 2 saptamani...” - VIDEO

„Felicitari si crestere usoara. Cea mai frumoasa perioada pentru o femeie”, „Felicitari, mamica! Sanatate si crestere usoara. Domnul sa va aiba in paza mereu”, „Salut, felicitarile mele, la multi ani, sa fiti sanatosi”, „Felicitari. Crestere usoara si multe bucurii parintilor”, au comentat si alti internauti.

Dianna Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

„Cine-i soarele tau” - a rasunat weekendul acesta la Palatul National intr-o atmosfera feerica facuta de baietii de la Akord: „Cand un prieten foarte bun are un eveniment de o astfel de anvergura, ar fi pacat sa nu fiu prezent” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie