05.12.2023
Regina Letizia, acuzata ca si-a inselat sotul, pe Regele Spaniei. Dezvaluirile fostului cumnat

Familia regala din Spania se afla acum in centrul unui nou scandal. Fostul cumnat al reginei Letizia a dezvaluit ca a avut o relatie cu aceasta inainte sa se casatoreasca cu sora ei, Telma, ba chiar a postat si dovezi ale aventurii lor.

Jaime Del Burgo (53 de ani), care traieste la ora actuala in Marea Britanie, a contribuit la o carte despre familia regala din Spania, acolo unde pretinde ca el si Letizia au avut o relatie amoroasa dupa nunta fostei jurnaliste cu Regele Felipe, din 2004.

Omul de afaceri - care spune ca era iubitul Letiziei atunci cand aceasta l-a cunoscut pe Regele Felipe - a postat pe reteaua de socializare X un selfie cu Regina, nedatat, facut in oglinda din baie in timp ce era gravida.

In selfie-ul respectiv, regina poate fi vazuta purtand un sal negru - despre care Jaime pretinde ca-i apartinea lui. De asemenea, barbatul a dezvaluit si un mesaj, pe care l-ar fi primit de la Letizia: „Iubire. Iti port salul. Este ca si cum te-as simti langa mine. Are grija de mine.

Ma protejeaza. Numar orele pana cand ne vom vedea din nou. Te iubesc. Pleaca de acolo. A ta”.

Dupa ce a publicat imaginea, mai multi utilizatori ai retelei X s-au indoit de veridicitatea postarii - spunand ca nu exista nicio dovada ca Letizia i-a trimis lui poza si mesajul aferent. Jaime Del Burgo si-a sters ulterior contul de X.

Horoscop 5 decembrie 2023. Zodia care ar putea fi tradata de un prieten apropiat

Jaime - care a fost casatorit cu sora Letiziei, Telma, intre 2012 si 2014 - a fost o serie de declaratii socante despre relatia lui cu Regina, in cartea „Letizia & I”, semnata de jurnalistul Jaime Penafiel.

Autorul a declarat pentru publicatia El Cierre Digitial ca Letizia a fost „marea iubire” a lui Jaime del Burgo si ca relatia dintre acestia s-a transformat intr-o mare prietenie dupa ce ea s-a casatorit cu Regele Felipe.

Publicatiile locale scriu ca Jaime - care este fiul fostului politician Jaime Ignacio del Burgo - planuia sa o ceara pe Letizia de sotie atunci cand ea a anuntat ca este intr-o relatie cu viitorul rege, in gradinile hotelului Ritz de la Madrid.

Dupa logodna ei din 2003, Letizia - care a divortat de sotul precedent in 1999 - l-a rugat pe Jaime sa fie martor la nunta ei.

Vasile Lungo un barbat gelos? Cum a reactionat sotul lui Tany Vander cand a vazut ca sotia lui are imagini cu fostii iubiti in telefon - FOTO

Cu toate acestea, Jaime spune ca a avut o aventura amoroasa cu Letizia chiar dupa nunta ei din 2004 si ca a pastrat „fotografii, video-uri, telefoane mobile si mesaje text” ca dovada. „In timp ce stateam amandoi in acelasi hamac, langa piscina, unul in fata altuia, Letizia mi-a spus te iubesc si eu am raspuns te iubesc”.

Un purtator de cuvant pentru Casa Regala din Spania a declarat pentru Mail Online: „Nu comentam nimic pe acest subiect”.

Articole din aceeasi categorie