05.12.2023
„Cine-i soarele tau” - a rasunat weekendul acesta la Palatul National intr-o atmosfera feerica facuta de baietii de la Akord: „Cand un prieten foarte bun are un eveniment de o astfel de anvergura, ar fi pacat sa nu fiu prezent” - VIDEO

Trupa Akord a implinit 19 ani de activitate si 4 de cand e in componenta actuala, asa ca si-a adunat publicul drag la doua concerte superbe. Vedem si noi atmosfera intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Cine-i soarele tau” este piesa care a ridicat publicul in picioare, dar si denumirea concertului pe care l-au avut baietii din trupa Akord in acest weekend la Palatul National.

Publicul a trecut prin toate starile: a cantat, a dansat si a lacrimat.

O aparitie spectaculoasa alaturi de baieti a fost Ludmila Danilcean, care a interpretat cele mai indragite piese.

Am/N-am cu Magnat si Feoctist! Care dintre rapperi a fost arestat si de ce: „Am luat bataie si inca si m-au inchis...” - VIDEO

Acum 4 ani, tot in luna decembrie, trupa Akord s-a relansat si de atunci alaturi de Igor Sirbu, este Eduard Malareu.

Biletele s-au vandut ca painea calda, iar la concert au venit familia, fanii si cei mai apropiati prieteni.

S-a dat start campaniei Daruiesti si Castigi la PRO TV! Afla de la Valeria Capra povestile celor 2 familii care vor fi ajutate in acest an - VIDEO

Emilian Cretu a venit cu un mesaj: „Inafara ca ii cunoastem ca si artisti, eu ii cunosc ac si prieteni si este un lucru frumos atunci cand un prieten foarte bun are un eveniment de o astfel de anvergura, ar fi pacat sa nu fiu prezent. Tocmai de aia am sase bilete aici, am luat-o si pe mama, si pe matusa, si pe sora, si pe primar si primarita, daca as fi putut as fi luat tot Negureniul”.

Victoria Rosca a povestit: „Noi suntem asa mai apropiati sufleteste, mai mult cu Igor ne cunoastem mai de aproape si chiar ii iubesc si le zic si ii intreb de fiecare data cum atatia ani pot sa fie in top si piesel lor sa devina hituri. Insa probabil munca, pentru ca ii vad mereu muncind, ba fac piese noi, ba filmeaza si normal ca am venit sa-i vad, cum sa nu vin sa nu-i vad”.

Si-a adus in dar de ziua ei o noua melodie! Elena Manciu, interpreta: „S-a facut totul foarte repede, timp de 2 saptamani...” - VIDEO

„Enorm imi sunt dragi baietii ca au asa o sensibilitate si sunt asa de draguti si de finuti. Au niste texte bune in cantecele lor, nu mai zic ca sunt variate, chiar le uram succes si ii asteptam sa iasa din culise cu emotiile lor frumoase”, a spus Tamara Virlan.

Ala Andon a mentionat: „Atat de talentati baietii si imi plac foarte mult. Inainte sa vin la concert imi cantam „Tu esti soarele meu” si cred ca o sa avem o seara foarte minunata”.

Iar cele mai indragite piese din repertoriul baietilor sunt...

Ion Popa a dezvaluit: „Unde, unde, prizoniera, hora dorului, sunt melodiile pe care noi chiar si in cercul nostru mai restrans de prieteni le fredonam de multe ori”.

Articole din aceeasi categorie