17.01.2022
Cum arata acum fratii si surorile Madonnei - sunt atat de diferiti de celebra artista, iar unii au povesti de viata cu adevarat socante - FOTO

Madonna Louise Ciccone s-a nascut in Bay City, Michigan intr-o familie numeroasa, dar azi nu mai este deloc vazuta alaturi de fratii si surorile ei.

Imaginile cu diva alaturi de rudele ei sunt extrem de rare. Madonna a crescut alaturi de fratii ei mai mari, Anthony, Martin si Christopher si surorile Jennifer, Melanie si Paula. Iar fiecare a avut un drum in viata cu totul aparte. 

Kylie Jenner a publicat imagini de la petrecerea Baby Shower si a lasat ca fanii singuri sa ghiceasca cine va fi: fetita sau baiat - FOTO

Christopher Ciccone, bunaoara, are 61 de ani azi si s-a reprofilat dupa conflictul cu celebra lui sora, care l-a indepartat de ea. Christopher este acum designer de interior, desi pornise in viata alaturi de Madonnna, ca dansator, coregraf si coordonator al turneelor ei. Cei doi au ajuns, insa, sa nu se mai inteleaga, Madonna refuzand, la un moment dat sa il mai angajeze in echipa ei - iar dupa ruptura, Christopher a publicat o carte de memorii  „Life with My Sister, Madonna” in 2008. Din fericire, dupa 18 ani de relatie extrem de tensiunata, cei doi s-au impacat.

Evolutie spectaculoasa! Cum s-a schimbat de-a lungul timpului stilul vestimentar al lui Gigi Hadid - FOTO

Socant este, insa, destinul lui Anthony Ciccone, oaia neagra a familiei, care nu a putut invinge alcoolismul, ajungand sa traiasca mai bine de sapte ani pe strazi. Anthony a si acuzat-o public pe Madonna ca, in ciuda averii ei impresionante, l-a abandonat - dar artista a sustinut ca s-a oferit in zadar de mai multe ori sa-l ajute. 

Fiica Monicai Belluci - mireasa la 17 ani! Tanara concureaza in frumusete cu mama sa si a devenit o copie fidela a acesteia - FOTO

Ani la rand Anthony a dormit sub un pod intr-o mica localitate din Michigan, chiar si cand temperaturile erau foarte mici. In 2013, a si fost arestat in urma unui incident in care sa luat la bataie cu politistii. Abia in 2017 s-a produs reconcilierea lui cu familia, care i-a intins o mana de ajutor ferma atunci cand s-a aflat ca, din cauza alcoolului si a conditiilor foarte proaste de viata, era la un pas de moarte.

Melanie Ciccone a fost vazuta cel mai recent in apropierea Madonnei - in 2019, aparea si ea la o rugaciune de grup a artistei inainte de inceperea unui spectacol din cadrul turneului Madame X. In varsta de 59 de ani, Melanie este de profesie designer textil. „Nimeni nu stie mai bine decat ea cum este sa supravietuiesti in familia noastra toxica si destramata din Michigan. Mare lucru sa iesi intreg la minte, fara probleme cu alcoolul”, a spus atunci Madonna. 

Interesant este ca Melanie este casatorita de 34 de ani cu Jo Henry, un valoros instrumentist si compozitor, care a colaborat cu Madonna. „Sotul ei este incredibil de talentat. Am scris multe cantece cu el si este mereu o placere si o onoare sa colaborez cu el”, a declarat artista. 

Paula Ciccone

Cum arata fiica lui Heidi Klum. Are acum 16 ani si isi doreste sa fie model, la fel ca mama ei: „Acum e destul de mare. Am refuzat sa mai gandesc ca e prea mica” - FOTO

Articole din aceeasi categorie