17.01.2022
Kylie Jenner a publicat imagini de la petrecerea Baby Shower si a lasat ca fanii singuri sa ghiceasca cine va fi: fetita sau baiat - FOTO

In cinstea bebelusului, care urmeaza sa vina pe aceasta lume, Kylie Jenner a organizat un Baby Shower, in cadrul careia a dezvaluit sexul viitorului sau copil. 

Vedeta a impartasit pe pagina sa de Instagram fotografii din cadru acestei sarbatori. Multi fani, insa banuiesc ca aceasta a nascut deja, iar petrecerea sa a avut loc inca in luna decembrie.

13 barbati celebri care au devenit tati dupa varsta de 60 de ani

Hailey si Justin Bieber s-au despartit? Vedetele sunt vazute separat de mai bine de o saptamana

Evenimentul a avut loc pe teritoriul casei surorii lui Kylie, Khloe Kardashian. Pentru petrecere, modelul a ales o rochie alba tricotata „Atubody couture” si un colier cu diamante. In ultima fotografie, Jenner a aratat cadourile care i-au fost oferite, printre acestea se numara numeroase sacose de la Tiffany, un carucior Dior si multe flori.

Moda anilor 90 a revenit! Bella Hadid - intr-o rochie cu spatele gol si o geanta cu print leopard - FOTO

Kylie a decis sa evite decorul banal pentru astfel de petreceri (roz si albastru) si a pastrat totul in culori neutre cremoase. Baby shower-ul bej i-a derutat pe fanii sai si i-a facut sa isi puna capul in miscare pentru a intelege din fotografii pe cine, totusi, astepta cuplul. Vedeta nu a oferit sexul bebelusului, asa ca in comentariile lui Jenner, oamenii au fost impartiti in doua tabere: cine este pentru baiat si pentru fata. Toata lumea a vazut in fotografie ce isi dorea - draperii roz, bazin albastru.

Sotia unui cunoscut fotbalist a murit intr-un grav accident rutier. Tanara era o iubitoare a vitezei si a masinilor de lux - FOTO

Articole din aceeasi categorie