17.01.2022
Evolutie spectaculoasa! Cum s-a schimbat de-a lungul timpului stilul vestimentar al lui Gigi Hadid - FOTO

Gigi Hadid este unul dintre acele modele care a reusit sa cucereasca nu doar podiumurile, ci si intreaga industrie a modei. Publicatiile de moda urmaresc in mod activ fiecare aparitie a vedetei, analizandu-i tinutele. Stilul street style este imposibil de imaginat fara aparitiile lui Gigi.

Mai jos vezi cum s-a schimbat stilul vestimental al vedetei de-a lungul timpului.

2012-2014

In 2011, Gigi semneaza un contract cu IMG Models si un an mai tarziu devine fata campaniei de publicitate Guess. De atunci, modelul a aparut din ce in ce mai des la diferite evenimente mondene. La acea vreme, vedeta prefera jachetele mulate, pantalonii skiny si rochiile de cocktail. Adevarata popularitate ii vine modelului in 2014 dupa debutul la renumitul eveniment „Fashion Week”. Atunci multe persoane populare din lumea modei au observat-o pe Gigi Hadid.

Cum arata, de fapt, Jennifer Lopez in costum de baie. Diferenta dintre Instagram si realitate - FOTO

2015-2018

Anul 2015 este o perioada importanta nu doar in cariera modelului, dar si in ceea ce tine de stilul sau. Gigi devine din ce in ce mai femina si sexy. Paparazzi au inceput sa o surprinda tot mai des in rochii cu decupaje deschise. Pentru cea de-a 22-a gala anuala a cinematografiei amfAR impotriva SIDA Gigi a ales o rochie alba Tom Ford, pe care a completat-o ​​cu pantofi Aquazzura si bijuterii Vita Fede.

Din 2015, Hadid lucreaza cu branduri de haine renumite. In 2015 Gigi apare des la show-urile Versace, Balmain si Miu Miu. Succesul in cariera s-a reflectat si darorita tinutelor sale. De exemplu, in 2018 la „Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination”, ea a aparut intr-o rochie Versace.

Kim Kardashian are o „rivala” pe masura. Cine este noua vedeta preferata a paparazzilor - FOTO

2019-2022

In 2019, Gigi incepe o colaborare cu stilistul Mimi Cutrell. Din acest moment, imaginea lui Hadid s-a schimbat considerabil. In tinutele ei se poate observa o combinatie frumoasa de eleganta si sporty chic.

In garderoba vedetei au fost obsevate costume ale marcilor rusesti Lesyanebo. In ultima perioada modelul nu apare atat de des in vizorul paparazzilor.

Aparitie provocatoare in lenjerie intima! Diana Ballerini a publicat o fotografie pe Instagram in care isi etaleaza silueta: „Ador femeile care fac ceea ce simt si vor” - FOTO

Articole din aceeasi categorie