17.01.2022
Cum arata fiica lui Heidi Klum. Are acum 16 ani si isi doreste sa fie model, la fel ca mama ei: „Acum e destul de mare. Am refuzat sa mai gandesc ca e prea mica” - FOTO

Heidi Klum, supermodelul german in varsta de 46 de ani, a dezvaluit ca Leni, fiica ei de 16 ani, isi doreste sa urmeze o cariera in modelling.

Supermodelul a dezvaluit in cadrul unui interviu pentru People ca fiica ei, Leni, a avut numeroase oportunitati de a urca pe catwalk, insa nu i-a permis in incercarea de a-i proteja intimitatea. Acum, insa, la scurt timp dupa ce a implinit 16 ani, ea i-a dat binecuvantarea. Ba mai mult, Heidi Klum a dezvaluit ca ea si fiica ei au multe interese comune si este preocupata chiar si de televiziune.

Aparitie provocatoare in lenjerie intima! Diana Ballerini a publicat o fotografie pe Instagram in care isi etaleaza silueta: „Ador femeile care fac ceea ce simt si vor” - FOTO

„Ea vine pe platourile de filmare si urmareste cu atentie nu doar ce fac eu, ci si ce fac celelalte persoane care produc o emisiune. Cred ca e foarte interesant pentru ea”, a dezvaluit Heidi Klum.

„Cant esti la acea varsta incerci sa afli cine esti, cine vrei sa fii si conteaza foarte mult ceea ce vezi in jurul tau. Ea cam vrea sa faca ce fac eu”, a mai precizat supermodelul.

„Cine stie, poate in cinci ani nu voi mai prezenta emisiunea si va fi Germany's Next Top Model by Leni Klum, in loc de Heidi Klum”, a adaugat ea.

De asemenea, Heidi Klum a povestit ca fiica ei a avut numeroase propuneri de a urca pe podium, insa a incercat sa o tina departe de aceasta lume, pentru a-i proteja intimitatea.

„Acum e destul de mare. Am refuzat sa ma gandesc ca e prea mica. Am decis sa ne tinem copiii departe de ochii publicului. Dar acum conduce o masina, are 16 ani si cred ca poate face asta, poate fi model daca isi doreste”, a mai precizat supermodelul.

Sotul lui Goar Avetisyan a parasit-o in timp ce ea se afla in stare grava dupa o operatie chirurgicala complicata: „Am plans cand a plecat. Am cazut in genunchi si am incercat sa salvez totul” - VIDEO

Leni este fiica modelului cu omul de afaceri italian Flavio Briatore (70 de ani) de care vedeta s-a despartit inainte ca fiica lor sa se nasca.

Barbatul nu s-a implicat in primii ani de viata ai lui Leni, aceasta fiind adoptata si crescuta de Seal. Heidi si artistul mai au impreuna doi fii, Henry (14 ani) si Johan (13 ani).

Kim Kardashian are o „rivala” pe masura. Cine este noua vedeta preferata a paparazzilor - FOTO

In toamna anului 2018 insa, Flavio a fost fotografiat imbratisand adolescenta si luand pranzul alaturi de intreaga familie a modelului pe terasa Hotelului Cala di Volpe in Porto Cervo, Italia.

Heidi si Seal s-au separat in anul 2012 si impart custodia celor patru copii ai lor. In data de 3 august a anului trecut, Heidi si actualul ei partener de viata, artistul Tom Kaulitz (30 de ani), si-au oficializat relatia in timpul unei fastuoase ceremonii religioase alaturi de familie si prieteni in Capri, Italia.

Latexul rosu si decolteul impresionant au adunat peste 400 de mii de aprecieri! Christina Aguilera - aparitie spectaculoasa la 41 de ani - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie