13.05.2022
Cadoul inedit pe care Gina Pistol si Smiley l-au pregatit inainte sa se nasca Josephine: „Am plans amandoi in camera ei” - FOTO

Cadoul inedit pe care Gina Pistol si Smiley l-au facut inainte sa se nasca Josephine. Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata. Frumoasa blondina si celebrul artist traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au devenit, pentru prima data, parintii unei fetite superbe, acum un an si doua luni. De atunci, viata lor s-a schimbat in bine si se bucura de clipele petrecute in trei. Recent, cantaretul a facut o marturisire emotionanta, aducandu-si aminte de un moment important inainte de nasterea micutei sale. 

Gina Pistol si Smiley au devenit parinti pentru prima oara, acum mai bine de un an, timp in care fanii au fost in extaz. Fetita lor, Josephine, este adorata nu doar de cei din familie, dar si de comunitatile de urmaritori ale celor doi din social media. Ambii sunt mai fericiti ca niciodata, in timp ce artistul se afla in cea mai buna perioada din viata lui. 

In 2021, Gina Pistol si Smiley au fost binecuvantati cu o minune de fetita. Cei doi iubesc sa-si petreaca timpul alaturi de Josephine, care este totodata un copil vesel si energic. Ambii formeaza un cuplu solid, ajutandu-se unul pe celalalt cand vine vorba despre responsabilitatile din viata de familie. Nu doar canta si danseaza alaturi de micuta lor, dar isi impart totodata si sarcinile in casa. Daca Josephine sta cu mama mai mult pe timpul noptii, dimineata ii vine randul lui Smiley sa se ocupe de copil.

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

Josephine le-a schimbat complet viata Ginei Pistol si a lui Smiley, de cand a venit pe lume. Invitat in emisiunea Vorbeste lumea, de la PRO tv, artistul si-a amintit de un moment important din viata sa, inainte sa se nasca fetita cuplului. Chiar cu cateva ore inainte ca Josephine sa vina pe lume, cei doi s-au gandit sa-i ofere un cadou inedit fiicei lor, pentru ziua cand va implini frumoasa varsta de 18 ani. Astfel, cuplul s-a filmat chiar in camera copilului lor, pastrand mesajul pentru ziua majoratului. Totul a fost atat de incarcat de emotie incat Gina si Smiley au izbucnit in lacrimi! 

„In ziua in care s-a nascut, am plans amandoi in camera lui Josephine. Am facut o filmare pe care vrem sa i-o dam cand face 18 ani.

Prima data cand am vazut-o, era cu limba scoasa. Si eu la fel, cand sunt concentrat, scot limba. Asa m-am cunoscut eu fiica', a povestit Smiley, potrivit Fanatik.ro.

Smiley: „Am si calatorit foarte mult cu ea'

Artistul a povestit cum isi impart cei doi treburile in casa, dar si cum au grija de fetita lor, pe rand. El a recunoscut ca lui Josephine ii place sa asculte muzica, ba chiar ii recunoaste vocea cantaretului, ceea ce-l face un tata tare mandru. 

„Pentru ca Gina inca o alapteaza, doarme cu noi. O culcam la ea in camera, la ea in pat. Se trezeste pe la 12-1 si o luam sa doarma cu noi.

Emotii si trairi intense pentru Gabriel Nebunu! Afla motivul pentru care artistul s-a intalnit cu Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: „Ce pot sa va zic, oleaca de jale...” - FOTO/VIDEO

Pentru ca Gina se mai trezeste noaptea, eu ma trezesc dimineata, la 7, si primele ore din zi, eu le petrec cu ea. Ne uitam pe toate cartile, toate animalele, toate sunetele, piesele…Ca are piese preferate.

Noi am si calatorit foarte mult cu ea. Cred ca am fost in vreo 4-5 tari cu ea pana in momentul asta si ii place foarte tare. E un copil foarte cuminte. Sta cuminte cand ii citim. Daca nu, cantam. Ii place sa-i cant. Ea stie si piesele, cand aude ceva cantat de mine se opreste din orice, parca e hipnotizata', a dezvaluit Smiley.

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie