13.05.2022
Emotii si trairi intense pentru Gabriel Nebunu! Afla motivul pentru care artistul s-a intalnit cu Ambasadorul Ucrainei la Chisinau: „Ce pot sa va zic, oleaca de jale...” - FOTO/VIDEO

Gabriel Nebunu este cunoscut si apreciat de toti nu doar pentru talentul si emotiile pozitive pe care reuseste sa le transmita oricui, dar si datorita bunatatii sale, a implicarii active in viata sociala si cultura Republicii Moldova.

Pe 12 mai, la Ambasada Ucrainei in Republica Moldova a avut loc o receptie caritabila, programata pentru inceperea unui proiect de caritate comun MAD-Aid. Acesta prevede implicarea si distribuirea a peste 350.000 de lire sterline intre organizatii caritabile si presupun imbunatatirea conditiilor de viata pentru persoanele ucrainene stramutate in Moldova.

In cadrul evenimentului au fost desfasurate proiectele Primei Doamne a Ucrainei, Olena Zelenskaya (de exemplu, dotarea maternitatilor ucrainene si centrelor neonatale cu anumite echipamente medicale).

La eveniment au participat reprezentanti ai mai multor organizatii caritabile moldovenesti si britanice, ai Guvernului Moldovei si Corpului diplomatic.

The Motans a lansat cel de-al treilea album muzical! Ce spune artistul despre „Great Expectations”: „Piese ca la inceput nu vor mai fi niciodata” - VIDEO

Cu mari emotii si cu zambetul pe buze, tanarul interpret a mers cu mare placere direct la Ambasada Ucrainei din Moldova. 

Acesta a impartasit emotiile din cadrul intrevederii cu Ambasadorul Ucrainei de la Chisinau si le-a sugerat urmaritorilor sai ca desi este o situatie mai complicata si imprevizbila trebuie sa ramanem pozitivi: „Am stat putin de vorba cu domnul ambasador. Ce pot sa va zis, oleaca de jale, dar trebuie sa ramanem pozitivi si sa mergem mai departe.”.

Mai multe detalii despre subiectele discutate si scopul intrevederii Gabriel nu a mentionat, cert este insa ca emotiile pozitive si cunoasterea oamenilor noi il motiveaza sa devina mai bun zi de zi si sa faca fapte remarcabile pentru cei din jur, si pentru tara in care s-a nascut.

Snoop Dogg este fanul Cleopatrei Stratan si a postat un video cu piesa moldovencei! Artista a avut parte de surpriza vietii sale - VIDEO

La eveniment a fost remarcata si buna sa prietena Victoria Dunford, fondatoarea MAD-Aid. Ea este moldoveanca stabilita pe o insula din Marea Britanie de mai bine de 15 ani. Aceasta a devenit cunoscuta datorita implicarii sale in actele de caritate, remarcate chiar si de regina britanica, Elisabeta II, care a decorat-o in 2017 cu Medalia Imperiului Britanic.

Sursa FOTO: Instagram/Facebook

Articole din aceeasi categorie