01.08.2023
Kylie Jenner recunoaste, dupa mai multi ani de negare, ca si-a pus implanturi mamare: „Am o fiica si mi s-ar rupe inima daca ar vrea sa isi modifice corpul...”

Kylie Jenner, sora cea mica a lui Kim Kardashian, a negat de-a lungul timpului ca si-ar fi facut diverse operatii estetice, spunand ca apeleaza la trucuri precum filtrele.

De curand a recunoscut, in sfarsit, ca a fost supusa unei interventii de marire a bustului, conform New York Post.

In emisiunea „The Kardashians”, vedeta in varsta de 25 de ani a declarat ca a suferit aceasta procedura in 2017, cu doar cateva luni inainte de a ramane insarcinata cu fiica ei, Stormi Webster, acum in varsta de 5 ani.

Fanii lui Taylor Swift au zguduit scoarta terestra: cutremur de 2,3 pe Richter inregistrat in Seattle

In timp ce vorbea cu cea mai buna prietena a ei, Anastasia „Stassie”, Kylie a dezvaluit ca nu a anticipat ca va avea un copil la 20 de ani cu iubitul ei de atunci, Travis Scott.

Influencer-ul a declarat ca avea „sani frumosi” inainte de operatia de marire si regreta decizia facuta, spunand ca „nu s-ar mai atinge de nimic” daca ar putea „face totul altfel”.

Blamata de unii, adorata de altii! Clipul postat de Georgina Rodriguez care a starnit controverse: „De ce permite asta Ronaldo?” - VIDEO

„Aveam sani frumosi. Sani naturali. Pur si simplu superbi. Marimea perfecta, totul perfect”, a spus ea.

De cand a devenit mama, tanara si-a schimbat perceptia asupra vietii. „Am o fiica si mi s-ar rupe inima daca ar vrea sa isi modifice corpul la 19 ani. Ea este cel mai frumos lucru din toate timpurile”, a mai spus Kylie.

Articole din aceeasi categorie