31.07.2023
Stropita cu bautura pe scena, Cardi B a aruncat cu microfonul intr-un spectator. Reactia artistei a devenit virala - VIDEO

Cantareata Cardi B, care sustinea sambata un concert in Las Vegas, a ripostat cand cineva din multime a aruncat cu continutul bauturii sale in ea, in timp ce interpreta hitul sau „Bodak Yellow”. Surprinsa si deranjata de acest gest, cantareata a contraatacat aruncand cu microfonul direct in persoana in cauza, inainte ca responsabilii cu securitatea sa intervina, dupa cum se poate vedea intr-o inregistrare video postata pe retelele de socializare.

Amal si George Clooney, imagini rare alaturi de gemenii lor - FOTO

Acest incident se inscrie intr-o tendinta mai ampla din partea fanilor. Aceste gesturi ingrijoratoare au inceput la sfarsitul lunii iunie, la un concert sustinut de Bebe Rexha din New York, cand un spectator a ranit-o pe cantareata aruncandu-i cu telefonul in fata, relateaza News.ro.

Sportul la puterea dragostei! Top 5 cupluri fit de la noi din tara - FOTO

Cateva zile mai tarziu, cantareata de muzica country Kelsea Ballerini a fost si ea lovita de un obiect in timpul unui spectacol in Idaho. Artista Ava Max a fost lovita cu palma peste fata de un spectator care a dat buzna pe scena concertului ei din Los Angeles. Harry Styles a primit in fata de un obiect neidentificat, iar Drake a fost lovit la incheietura mainii cu un telefon. De asemenea, Pink a primit o punga in care se afla cenusa mamei unui spectator.

Ca urmare a numarului mare de astfel de incidente, cantareata Adele a tinut sa isi avertizeze fanii ca nu se va lasa influentata de acest tip de practica. „Ati vazut oameni care arunca cu lucruri pe scena? Incercati si vedeti. Incercati sa aruncati cu ceva in mine si va omor”, a avertizat ea la un concert din Las Vegas.

Articole din aceeasi categorie