15.02.2020
Anna Kournikova si Enrique Iglesias au o fetita, Jucatoarea de tenis a publicat primele imagini chiar din sala de nastere
Este oficial! Anna Kournikova si Enrique Igleasias au devenit parinti pentru a treia oara. Blondina a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa.
Ieri pe contul oficial de Instagram al sportivei au aparut primele imagini alaturi de noul membru al familiei. Intr-una din fotografii, proaspata mamica isi tine pruncul in brate, iar in alta imagine fericitul tatic isi saruta tandru sotia.

Citeste si: Anna Kournikova - filmare rara cu gemenii ei si ai lui Enrique Iglesias
Pentru prima data vestea ca cei doi ai devenit din nou parinti a fost confirmata de fratele lui Enrique in cadrul unui emisiuni-radio. „Am devenit din nou unchi. Fratele meu are deja trei copii si este fericit.”, a declarat acesta. Barbatul a refuzat insa sa comunice si numele celui de-al treilea mostenitor al artistului. 

Citeste si: Iubita lui Enrique Iglesias, Anna Kournikova, n-are varsta. Pictorial sexy de senzatie
Anna Kournikova si Enrique Iglesias sunt impreuna din 2001. Cei doi au facut cunostinta la filmarile videoclipului Escape. Pe langa bebelusul nou-nascut, cuplul mai are doi copii – Lucy si Nicholas. Nu se cunosc prea multe despre viata lor de familie, intrucat vedetele sunt foarte discrete la capitolul viata personala.

Sursa foto: Instagram.com, Woman.ru

Articole din aceeasi categorie