05.01.2020
Anna Kournikova - filmare rara cu gemenii ei si ai lui Enrique Iglesias
Anna si Enrique sunt discreti cand vine vorba despre copiii lor in varsta de doi ani. Totusi, Anna le-a oferit fanilor un cadou frumos de Anul Nou.

Kournikova a postat pe contul sau de socializare o filmare foarte dragalasa din Miami, cu gemenii ei, Nicholas si Lucy, alergand spre ea - coloana sonora fiind o piesa de-a... taticului Enrique, desigur!

Anna (38 de ani) si Enrique (44 de ani) formeaza un cuplu din 2001 si, in tot acest timp, cei doi au reusit sa fie unul dintre cele mai discrete cupluri - fapt care, spun multi, le-a si favorizat longevitatea. Foarte rar, aproape deloc apar impreuna la evenimente, iar pozele de cuplu sunt greu de gasit.

Dar cea mai mare dovada a discretiei lor maxime a fost cand au anuntat ca Anna a nascut la Miami gemeni - lumea a fost complet surprinsa, fiindca nici macar nu se stia ca fosta jucatoare de tenis era insarcinata. Cuplul a anuntat, mai exact, o luna mai tarziu faptul ca au devenit parinti in decembrie 2017. Ulterior, analizandu-i contul de socializare media, s-a constatat ca Anna nu mai postase din august 2017 cadre in care sa i se vada abdomenul. Amandoi au declarat, insa, de mai multe ori ca isi doreau foarte mult sa devina parinti.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie