16.05.2019
Iubita lui Enrique Iglesias, Anna Kournikova, n-are varsta. Pictorial sexy de senzatie
La 37 de ani si mama de gemeni, rusoaica Anna Kournikova n-a pierdut nimic din frumusetea cu care facea furori in perioada in care era jucatoare de tenis.

Partenera de viata a lui Enrique Iglesias a pozat provocator pentru varianta ruseasca a revistei Cosmopolitan.

Kournikova si Iglesias au devenit parinti de baiat (Nicholas) si fata (Lucy) in decembrie 2017, iar mamica Anna s-a recuperat rapid, in special cu ajutorul sedintelor prelungite de fitness. Revenita la dimensiunile specifice unui fotomodel, fosta tenismena a primit cu incantare propunerea celor de la Cosmopolitan.

Pe pagina sa de Instagram, rusoaica a postat poza cu coperta revistei, dar si un filmulet „behind the scenes” (in spatele scenei), in care apare extrem de sexy, intr-o lenjerie intima de culoare rosie si cu o jacheta neagra agatata de umarul drept.

Chiar daca locuieste in prezent la Miami, in Statele Unite, Anna Kournikova a ramas foarte populara in tara natala, pe care a parasit-o la frageda varsta de 10 ani. Din pacate, cariera sa in tenis s-a incheiat prematur, la numai 23 de ani, din cauza unor accidentari. Ea va ramane in istorie ca singura jucatoare care a patruns in Top 10 mondial (pana pe locul 8) fara sa castige vreun turneu in circuitul WTA.

Sursa foto: Instagram.com

Sursa video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie