13.06.2019
Alexandru Manciu – despre motivele pentru care emigreaza impreuna cu familia sa: „Acasa am facut practic tot ce ne-am pus in plan.”
Familia Manciu isi face valizele, dar nu pentru a merge in vacanta, ci pentru a incepe o viata noua intr-o alta tara.

Alexandru marturiseste ca decizia emigrarii nu a fost una usoara, totusi el, impreuna cu sotia sa, Olga Manciu, se arata optimisti si increzatori intr-un viitor mai bun: „O sa plecam pentru a deschide noi orizonturi. Ne dorim ceva mai mult pentru ca acasa am facut practic tot ce ne-am pus in plan. Vreau sa merg mai departe si sa le oferim copiilor un viitor mai bun.”

Familia Manciu spera sa se adapteze usor. „Sunt si rudele noastre acolo, familia sotiei, fratele meu. Incet, incet poate vor veni si parintii mei. Creste si acela mic si isi va dori si el ceva mai bun. La noi este asa parca o stare de stagnare.”, a adaugat interpretul. „Am observat o tendinta ca lumea pleaca in masa din tara, inclusiv artistii. Avem in plan sa plecam pana la sfarsit de an.”

Pana atunci insa, Alexandru are un vis pe care neaparat si-l doreste implinit. „Vreau foarte mult sa fac un concert solo, prin septembrie cred. Un fel de „la revedere”. Dupa 19 ani, cred ca a venit timpul sa fac si eu unul.”, recunoaste el.

Ce alte detalii a oferit interpretul si capul familiei Manciu, vezi in reportaj:

Sursa foto: Instagram.com/ Alex Man, Olga Manciu

Articole din aceeasi categorie