04.09.2023
Premiera muzicala! Natalia Gordienko a lansat videoclipul la noua piesa: „Nu doar mi-a agatat, ci mi-a si zgariat sufletul” - VIDEO

Pe 4 septembrie, Natalia Gordienko a publicat videoclipul pentru piesa „Na Sinih Ozerah”. Potrivit scenariului clipului, eroii principali calatoresc prin locuri pitoresti in cautarea unui loc magic al puterii si iubirii.  

„Sper ca videoclipul va inspira spectatorii sa plece in propriile lor calatorii, atat in ​​lumea din jurul lor, cat si in interiorul propriu. Piesa „Na Sinih Ozerah” nu doar mi-a agatat, ci mi-a si zgariat sufletul. Pentru prima data, filmarea unui videoclip a durat 4 zile, unde in fiecare zi am parcurs zeci de kilometri, am facut 20 de mii de pasi, dar si ne-am distrat de minune”, a mentionat interpreta.

Muzica pentru piesa este creatia lui Maxim Fadeev, in colaborare cu regizoarea videoclipului - Ines Po.

Diana si Marco Ballerini, dezvaluiri neasteptate dupa divort - FOTO

Ines a caracterizat-o pe Natalia ca fiind o artista foarte muncitoare: „In timpul a 4 zile de filmare, Natalia a dormit 3-4 ore, a petrecut mult timp pe drum, filmata sub soare arzator, apoi in apa rece la pestera subterana, a galopat un cal peste o stanca, a condus un scuter de apa si o masina mecanica antica in afara drumului”.

Dianna Rotaru pleaca de la Gusturile se Discuta! Cine este noua prezentatoare - FOTO/VIDEO

La filmarea videoclipului a fost integrata tehnologia moderna intr-un peisaj natural fantastic.

Tatiana Spinu este insarcinata! Interpreta a publicat primele imagini cu burtica de graviduta - FOTO

Articole din aceeasi categorie