04.09.2023
Diana si Marco Ballerini, dezvaluiri neasteptate dupa divort - FOTO

La data de 14 iulie 2023, Diana a anuntat pe retelele de socializare ca a divortat de sotul ei, Marco. Vezi in articolul de mai jos ce au dezvaluit fostii soti pe social media.

In ultima perioada fostii soti sunt foarte acivi pe social media si raspund la toate curiozitatile internautilor. 

Recent, Marco a dezvaluit ca este intr-o relatie, internautii fiind curiosi i-au adresat Dianei intrebarea daca o cunoaste pe noua iubita a fostului sot. Femeia de afaceri a dezvaluit: „Nu, dar tare ma bucur pentu el ca a reusit sa se indragosteasca atat de repede. Acum o luna nu vroia sa plece din casa si nici de la mine”.

Intr-un alt InstaStory, Diana a raspuns la intrebarea daca a fost inselata: „Am sa-l citez pe fostul meu sot, atata timp cat nu l-am prins cu chilotii pe vine, consider ca nu”.

Munceste neincetat pentru a ajunge acolo unde isi doreste! Anastasia Nichita se pregateste sa participe la Campionatul Mondial din Serbia. Ce mesaj a publicat luptatoarea pe social media - VIDEO

Cei doi au publicat casetuta cu intrebari unde raspundeau la curiozitatile internautilor, iar Marco a dezvaluit ca a avut o relatie toxica cu Diana. Fiind  intrebata si femeia de afaceri ce parere are despre afirmatiile fostului sot, aceasta a marturisit: „El a incurcat toxica cu comoda. In 10 ani nu am fost nici intr-o vacanta promisa. In 10 ani am auzit doar ca acum nu e momentul. In 10 ani, Diana a lucrat ca calul si evident ca eram toxica ca eu nu vroiam sex dar sa dorm. In 10 ani tot ce are Diana este doar munca ei. Si cireasa de pe tort l-am facut si vedeta pe relatiile mele. Gata m-am plictisit, nu mai raspund referitor la acest subiect. Subiect inchis pentru totdeauna! Timpul le va arata”.

Dianna Rotaru pleaca de la Gusturile se Discuta! Cine este noua prezentatoare - FOTO/VIDEO

Fiind intrebat si Marco despre motivul divortului, acesta a dezvaluit: „Eu nu mai raspund despre trecut, capitol inchis. Dar daca vrei mai multe informatii intra pe pagina Dianei, acolo inca se mai vorbeste despre trecut si vei gasi versiunea ei”.

Marco Ballerini a dezvaluit si care a fost motivul pentru care ia cerut fostei sale sotii sa o anunte pe fiica lor despre divort: „Intr-adevaram dorit sa-i spun copilului adevarul si anume faptul ca am divortat si ca nu mai suntem impreuna, pentru ca eu erm mutat de acasa de 2 luni... Ce explicatie ar fi putut primi Iris nevazandu-ma acasa? Am dorit sa-i spun adevarul pe intelesul unui copil de 8 ani, fiind prezenta si mama ei. Copiii merita sa stie adevarul si sa nu fie mintiti sau manipulati”.

Tatiana Spinu este insarcinata! Interpreta a publicat primele imagini cu burtica de graviduta - FOTO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. 

Articole din aceeasi categorie