23.04.2021
„Adulterul este unica cauza pentru care Dumnezeu permite divortul!” Insarcinata cu al 8-lea copil, Marina Carnat vorbeste despre infidelitate si relatia cu sotul ei, avocatul Teodor Carnat

Intr-o postare pe social media, Marina Carnat a abordat un subiect dureros, dar actual pentru multi dintre urmaritorii ei - adulterul.

Are o familie mare si fericita, sapte copii si este insarcinata cu cel de-al optulea, asa ca nu este de mirare de ce multe femei o considera o eroina si un exemplu. Pe contul ei de Instagram, Marina Carnat impartaseste experiente din viata ei, ofera sfaturi si pareri in privinta multor subiecte. In cea mai recenta postare, ea a decis sa vorbeasca despre infidelitate si chiar daca afirma ca in relatia ei cu sotul, la fel ca in orice relatie, au existat momente de tensiune, ei au incredere unul in celalalt si isi manifesta public dragostea, atat fata de partener, cat si de copii.

„Infidelitate...
Sunt barbatii poligami si femeile monogame?
Este infidelitatea barbatilor o regula sau o exceptie de la regula?
Adulterul este o rana ingrozitoare!
O relatie armonioasa se bazeaza pe siguranta si stabilitate, pe intimitate fizica si emotionala. Sunt de parerea ca, a fi sincer inseamna 100% sa spui adevarul. Daca spui vreo minciuna, cat de mica sau necesara nu ar fi...gata... nu e sinceritate! Din sinceritate se naste si increderea care trebuie sa fie 100%... nu 80%, nu 90%... ci toate 100% - sotul sa aiba incredere in sotie si sotia in sot!
In viata de familie, exista adesea perioade de racire intre soti, ce pot aparea din cauza unor motive obiective si subiective, dar si din cauza ca relatia a devenit o rutina. Consider ca, anume in casnicie fiecare dintre soti se descopera, se cunoaste, trebuie sa se afirme, sa-si imbunatateasca calitatile si abilitatile, sa creasca profesional, emotional etc.
Astfel, doar sa enumar cateva cauze de ce omul poate fi infidel: daca exista plictiseala, daca lipseste intelegerea, diversitatea si chiar libertatea, prezenta complexelor si dorinta de a se afirma in asa fel, din razbunare, anxietate, furie etc.
Nu exista om fara pacat si oricine poate face greseli... Dar adulterul este unica cauza pentru care Dumnezeu permite divortul! Precum am zis mai sus: infidelitatea e o durere imensa; Dumnezeu admite asta, fiindca El este un Dumnezeu gelos! Prin urmare, pretul infidelitati este deseori sfarsitul relatiei.
Drept concluzie, cum spuneam acum cateva zile pe story, eu ma cunosc si imi cunosc sotul, am incredere in mine insami si am incredere in sotul meu. Tocmai de aceea noi stim ca am fost creati unul pentru altul si ca vom fi impreuna pana cand moartea ne va desparti. Am fost mereu asa? Oh nici pe departe (citeste postarile mele anterioare)... insa am trecut prin foc si focul nu ne-a ars, ci ne-a consolidat relatia! Noi va dorim armonie!”, scrie sotia avocatului Teodor Carnat.

Teodor Carnat: „Timp de doua saptamani de zile i-am propus mana si inima". Cum Marina Carnat, din studenta lui, a devenit mama celor 7 copii si ce le recomanda barbatilor a caror partenere sunt insarcinate

Experienta Marinei Carnat privind metodele de contraceptie: „Am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric”

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie