27.05.2022
Deces neasteptat la Hollywood: Ray Liotta a murit ca regii, in somn

Starul din „Goodfellas” se afla in Republica Dominicana, unde turna noul sau film,  "Dangerous Waters".

Se spune despre cei cu sange albastru ca ar avea parte de-o moarte mai usoara, in somn. Ei bine, poate ca nu era de spita nobila, dar cu siguranta Ray Liotta era unul din "principii" Cetatii Filmului. Si, la cei 67 de ani ai sai, ar mai fi avut cateva filme de produs, cativa eroi de conturat, cateva povesti de adunat.

„Vreau ca oamenii sa nu planga”! Interpretul ucrainean Vitalii Kozlovski a sustinut 3 concerte in buncarele din Zaporojie - VIDEO

Din pacate, cu putin inainte de a-si continua povestea personala cu Jacy Nittolo, cu care era logodit si urma sa se casatoreasca, firul vietii lui s-a rupt brusc, in timp ce se odihnea in camera sa de hotel din Republica Dominicana, unde turna un nou film de actiune, intitulat "Dangerous Waters". In plus, tocmai finalizase lucrul la "El Tonto" si "Cocaine Bear" si urma sa joace in "The Substance", alaturi de Demi Moore si Margaret Qualley.

Dupa anuntul mortii sale, cineva a lasat un trandafir in poarta casei sale din Pacific Palisades...

Actorul revenise in prim-plan, odata cu prequel-ul "Clanul Soprano", "The Many Saints of Newark" (2021) si "No Sudden Move"(2021). In 2019 l-am vazut in "A Marriage Story", film care a primit un premiu Oscar in 2020 si 5 nominalizari.

Cariera cinematografica a lui Liotta s-a intins pe parcursul a patru decenii. Pe langa aclamata sa interpretare in „Goodfellas”, Liotta s-a bucurat si de interpretari celebre in filme precum „Something Wild” si „Field of Dreams”. A mai aparut si in "Hannibal" in 2002, dar si in "Blow" alaturi de Johnny Depp in acelasi an. Nu s-a ferit nici de seriale, avand un rol important in "Shades of Blue" intre 2016 si 2018. A mai fost apreciat in filmele "Identity" (2003), "John Q" (2002) si "Observe and Report" (2009).

Abandonat la nastere

Nascut in New Jersey, la 18 decembrie 1954, Raymond Allen Liotta a fost adoptat la varsta de sase luni, dupa ce a fost abandonat la un orfelinat. Sora lui, Linda, a fost la randul sau adoptata.

A filmat un clip in care si-a dezvaluit cel mai mare secret! Ana Beregoi a dat dovada de mult curaj atunci cand a recunoscut ca poarta un aparat auditiv: „Nu ma mai dor atat de mult cuvintele altora si am decis sa nu mai ascund” - VIDEO

In anii 2000 a a fost curios sa-si descopere originile, angajand un detectiv particular, care a aflat ca avea origini scotiene, ca avea o sora biologica, un frate vitreg si alte 5 surori vitrege biologice.

A crescut in New Jersey, inainte de a se muta la New York, iar apoi s-a stabilit in Los Angeles, pentru a urma o cariera de actor.

Primul sau rol a fost cel din "The Lonely Lady", in 1983.

Adevarata sa descoperire a venit in 1986, in "Something Wild", pentru care Liotta a fost nominalizat la Globul de Aur la categoria „Cel mai bun actor in rol secundar”.

Implicarea sa in filmele cu mafia italiana i-au adus si probleme, precum momentul cand a primit un cap de cal prin posta de la familia Sinatra. 

Articole din aceeasi categorie