27.05.2022
Dupa sapte ani de abstinenta totala, Charlize Theron are un nou iubit. Acesta are un copil cu alta actrita celebra

Charlize Theron (46 de ani) nu a mai fost vazuta cu un iubit de acum sapte ani, de cand s-a despartit de actorul Sean Penn.

Acum insa, conform US Weekly, aceasta se intalneste cu modelul Gabriel Aubry (45 de ani), celebru pentru relatia sa cu Halle Berry, cu care are si o fiica de 14 ani, Nahla. 

Valeria Turcan a publicat noi imagini de la botezul fiului sau. Vezi cum a avut loc petrecerea lui Saul - FOTO

Charlize Theron are, la randul ei, doua fetite adoptate: Jackson (10 ani) si August (8 ani). 

Desi Charlize si Gabriel Aubry se cunosc de multa vreme, sursa apropiata care a vorbit pentru US Weekly a precizat ca relatia lor ”nu e nimic serios” si ca cei doi nu se grabesc.

Actrita nu a mai fost vazuta cu un iubit din luna iulie 2015, de cand s-a despartit de Sean Penn.

 

”Am mai fost la niște întâlniri, dar de cinci ani nu am mai avut niciun iubit”, mărturisea acum doi ani actrița, la The Drew Barrymore Show. 

A filmat un clip in care si-a dezvaluit cel mai mare secret! Ana Beregoi a dat dovada de mult curaj atunci cand a recunoscut ca poarta un aparat auditiv: „Nu ma mai dor atat de mult cuvintele altora si am decis sa nu mai ascund” - VIDEO

”Pot să spun asta despre viața mea: nu mă simt singură. Este muncă grea să fii părinte, dar la finalul zilei, când mă duc la culcare îmi zic: nu mi-aș dori ca ziua să fie altfel decât este”.

Articole din aceeasi categorie