16.11.2022
Au trait emotii unice! Pentru prima data, Diana Grigor s-a filmat alaturi de mama sa, in noul sau videoclip: „E o responsabilitate foarte mare pentru mine” - VIDEO

Cu un nou videoclip la o piesa mai veche, Diana Grigor revine in muzica dupa cativa ani. Interpreta spune ca nu putea lasa o melodie despre mama fara haine, asa ca recent s-a filmat productia. Vezi cum au decurs filmarile in reportajul de mai jos, marca O Seara Perfecta. 

„Sunt un pic emotionata, pentru ca nu am mai filmat un videoclip de multi ani. Este o premiera pentru mine sa ma filmez alaturi de cei din familie. S-a filmat si mama si e un pic mai emotionant. Cu cei straini eu ma simt mai liber decat cu cei de acasa. E o responsabilitate foarte mare pentru mine, pentru ca demult nu am mai lansat nimic si chiar mi-am dorit sa vin cu ceva bun. De asta, emotiile sunt foarte mari. Eu demult stiam ca melodia asta are potential si vreau sa o auda cat mai multa lume. M-au provocat si alti interpreti, vazand ca nu o promovez, mi-au cerut sa le-o vand. Eu stiam ca e foarte buna si am zis ca asta e melodia mea, am facut-o cadou mamei mele cativa ani in urma. Demult nu am avut noutati muzicale si uite am zis ca voi bucura telespectatorii cu aceasta melodie”, Diana Grigor, interpreta. 

Esti invitata la un eveniment oficial si nu stii in ce sa te imbraci? Experta in protocol Ariana Trofim iti explica care sunt cele mai importante reguli de care trebuie sa tii cont - VIDEO

La filmari a participat si mama Dianei. 

„Pana in ultima zi trebuia sa se filmeze o actrita, insa a avut o problema si nu a putut sa vina. Mama de la inceput nu a vrut sa se filmeze, insa eu i-am zis ca nu are incotro. Cred ca asa a trebuit sa fie. M-am gandit ca va fi o amintire”, Diana Grigor, interpreta. 

Regizorii videoclipului sunt cei care au sustinut si au transformat in realitate dorintele interpretei.

„Eu am fost o norocoasa, pentru ca i-am avut pe Tinca si Oleg. Am vorbit cu ei fiecare detaliu. Ne-am inteles si impreuna am creat totul. A fost destul de usor pentru noi”, Diana Grigor, interpreta. 

„Diana ne-a scris, ne-a invitat la o cafea, ne-a prezentat melodia ei. Noua ne-a placut si ne-a invitat, ne-a rugat sa colaboram impreuna si sa dam o viata acestei melodii prin prisma actorilor, sa-i facem un videoclip. Dat fiind faptul ca este o melodie pentru mama, Diana si-a dorit un altfel de concept. Ne-am gandit ca melodia sa exprime ideea ca omul care s-a realizat in viata si orice meserie nu ar avea, acest lucru se datoreaza mamei lui. Cu toate astea noi am vrut sa ajungem in casele tuturor cu aceasta melodie”, Tinca si Oleg Mardari. 

Specialista Tamara Stegaru iti dezvaluie secretele frumusetii si a unui corp de invidiat. Afla de ce servicii poti beneficia in centrul de medicina estetica, pe care l-a deschis recent: „Noi elaboram un regim de viata sanatos” - VIDEO

„Evident ca e un pic mai complicat sa lucrezi cu interpretii care nu sunt actori, dar nu si in cazul Dianei. Noi i-am lasat frau liber emotiilor, i-am zis sa se simta bine, sa se simta liber”, Tinca Mardari, actrita. 

„Eu as putea sa o caracterizez pe Diana ca un om foarte responsabil, muncitor, care stie ce vrea si in pofida tuturor obstacolelor ea nu cedeaza si a reusit cu brio peste tot. Este foarte devotata procesului de lucru. De aia ii reuseste totul. Ii urez ca pe viitor aceasta melodie sa ajunga in sufletele tuturor mamelor”, Oleg Mardari, actor.

Atmosfera, decorul si personajele. Toate aceste detalii releva mesajul pe care Diana isi doreste sa-l transmita publicului. 

Marcel Rosca revine in forta dupa o pauza de aproape patru ani. Interpretul a lansat o piesa si un videoclip. Vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

„Noi toti suntem ocupati cu lucru, cu rutina si uneori uitam sau ne aducem aminte prea tarziu de parinti. Mesajul este foarte simplu: cine nu am fi in viata asta, cu totii avem o mama. Trebuie sa ne amintim de mame mai des si pur si simplu sa le dam un sunet”, Diana Grigor, interpreta. 

Articole din aceeasi categorie