16.11.2022
Isi iubeste sotia la fel de mult ca in prima zi! Vezi mesajul emotionant pe care l-a publicat Anatol Durbala cu ocazia zilei de nastere a sotiei sale, Olesea Svecla - FOTO/VIDEO

Astazi sotia actorului Anatol Durbala implineste frumoasa varsta de 33 de ani. Cu aceasta ocazie, chiar din primele ore ale diminetii actorul a publicat pe pagina sa de facebook un text dedicat Olesiei.

Actorul a recunoscut ca sotia sa este exact asa cum si doreste, chiar daca are si unele defecte. „Cand intorci o sticla mare plina cu gatul in jos lichidul se opinteste brusc incercand sa iasa tot odata prin gura mica, se impiedica si, paradoxal, iese greu. Exact asa face creierul meu cand ma gandesc la Olesea, parca vrea sa iasa tot odata, sa curga toate gandurile, toate vorbele odata pe gura si se blocheaza. De fiecare data cand ma gandesc la ea asa „concluzionant” tot la mine insumi ajung cu gandul: cum, Dumnezeu, m-a dus pe mine inima si capul sa-mi aleg asa o femeie? Nu-i fara cusururi. Cateotada, cand ies rosu de manie din casa, apoi „zolesc” cu buretele imaginea ei din mine, asa cum a-si roade un ceaun de funingine. Dar efectul mereu este invers: in loc sa dispara Svecla din mine, ea straluceste mai tare. Mereu imi pare ca ea nu poate trece linistit peste momentele cand am si eu o clipa de “fericire” rurala. Daca stau cateva minute si privesc televizorul, de exemplu, cu o cana de ceai alaturi, Ea reuseste in doua minute sa ma aduca la fierberea creierului si la roaderea ceaunului de care vorbeam. Ei nu-i trebuie mult pentru asta! Este ca un bolid care atinge viteza de 100 km in patru secunde. Adica in patru fraze se poate ajunge la conflict de la nimic.”, a spus Anatol Durbala.

De asemenea acesta a enumerat si calitatile pe care le poseda sotia sa. „E atat de frumoasa! Un fleac reusesc sa spuna fotografiile despre ce frumoasa este! E atat de adevarata! E atat de sincera si chiar naiva! E atat de rabdatoare! E atat de zaluda si… „huimatica”, iertati-mi expresia!
E atat de… unul Dumnezeu stie cum, ca eu nu reusesc sa o cuprind macar cu cunoasterea, nu si cu iubirea! Si iar ma gandesc egoist la mine: cum de m-o dus capul sa o aleg. Olesea (a-si vrea sa scriu Olesica, dar nu-i place), te iubesc! Si Cassandra te iubeste! Si Dragomir te iubeste! Tu esti a mea! A noastra! Nu uita asta! Sa fii sanatoasa si apreciata! Fug sa-i cumpar flori, ca acus se trezeste!”

Este oficial! Theo Rose - in asteptarea primul sau copil. Mama interpretei a confirmat zvonurile despre sarcina fiice sale. „ Ne-a anuntat de putin timp” - VIDEO

Exact cum a si scris in postarea sa, actorul a plecat la florarie si i-a cumparat sotiei sale un buchet frumos de flori.

Ajuns acasa, acesta a facut si cateva fotografii cu omagiata, dar si cei doi copii ai lor, Cassandra si Dragomir.

Olesea Svecla este o actrita de teatru din Republica Moldova. Aceasta este casatorita de 6 ani cu Anatol Durbala. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Cassandra si un baietel, Dragomir.

Au trait emotii unice! Pentru prima data, Diana Grigor s-a filmat alaturi de mama sa, in noul sau videoclip: „E o responsabilitate foarte mare pentru mine” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie