03.04.2022
Wow! Eva Timush a lansat versiunea piano a piesei „Tattoo”: „Este o interpretare fantastica” - VIDEO

In luna februarie a lansat prima sa piesa, „Tattoo” in colaborare cu casa de discuri Global Records. Pentru ca melodia se bucura de un succes mare, avand deja peste 600 de mii de vizualizari pe Youtube, interpreta a decis sa lansaze si versiunea piano.

Despre lansarea melodiei, Eva a anuntat in cadrul unei postari publicate pe pagina sa de Instragram. „Tattoo! Piano session is outtttt!”, a scris artista.

La filmari interpreta a optat pentru un look extravagant de culoare mov, iar parul i-a fost buclat.

Oligarhii rusi! Cum au facut avere si cu ce iahturi si proprietati se lauda Igor Secin, Roman Abramovici si fratii Rotenberg

Din comentariile publicate in descrierea video-ul se poate observa ca Eva Timush are deja admiratori din mai multe colturi ale lumii. Internautii i-au scris in limba rusa, engleza, franceza si romana. „Nice”, „Cea mai frumoasa”, „C' est une interpretation fantastique”, „Beautiful performance in piano. Bravo Eva, i share your video”, „Супер!”.

Eva Timush este o interpreta de muzica pop din Republica Moldova care a devenit cunoscuta dupa participarea la show-ul „Голос Дети”.

O tanara ucraineana isi plange fratele ucis de soldatii rusi. Valeria a reusit sa fuga in Italia: „Putin este malefic!”

Medicul care a petrecut 282 de zile cu Vladimir Putin. Specialistul in cancer la tiroida se ocupa de pacientii senili

Articole din aceeasi categorie