02.04.2022
O tanara ucraineana isi plange fratele ucis de soldatii rusi. Valeria a reusit sa fuga in Italia: „Putin este malefic!”

O tanara ucraineana, care si-a castigat faima pe TikTok pentru ca a documentat viata familiei sale aflate intr-un adapost, a reusit sa ajunga cu bine in Italia. Nu acelasi lucru s-a intamplat si cu fratele ei in varsta de 18 ani, care nu a supravietuit. 

Valeria Shashenok, in varsta de 20 de ani, a strans peste un milion de urmaritori, in timp ce impartasea povesti despre viata in subteran, dupa ce casa ei a fost bombardata de fortele ruse. In urma cu doua saptamani, ea si-a lasat parintii in urma la Cernihiv - un oras din nordul Ucrainei care a fost puternic bombardat de fortele ruse - si a calatorit singura prin Polonia si Germania, pentru a ajunge la familie gazda din Italia.

Tanara este devastata de moartea fratelui si se gandeste cu dor la parintii ramasi in urma 

Dar, in timp ce traieste in siguranta viata de refugiat, ea a dezvaluit miercuri cu lacrimi in ochi ca fratele ei mai mic nu a supravietuit atacurilor: „Vladimir Putin mi-a ucis fratele de 18 ani”. Valeria a impartasit un selfie la scurt timp dupa ce a primit vestea tragica. Aceasta a scris ca nu se poate opri din plans si ca nu voia sa creada ca este adevarat: „Te iubesc, frate!”, „Putin este malefic!”. 

Cum arata bolidul de 1 milion de dolari al lui Vladimir Putin? Este facut sa reziste chiar si atacurilor chimice - FOTO

Vestea ingrozitoare a venit exact in momentul in care Valeria profita la maximum de noua ei viata in Italia. Ea a distribuit videoclipuri cu ea mancand paste, vizitand Roma si chiar intalnindu-se cu primarul din Milano. Viata ei din Italia pare fermecata, desi a spus ca este greu sa se gandeasca la parintii pe care i-a lasat in urma in Ucraina, noteaza DailyMail. 

Videoclipurile anterioare inregistrate cand locuia in buncar o aratau cum si-a imaginat ca se afla in Italia, dupa ce a gatit paste. Altele descriu adapostul ei subteran drept „un hotel de cinci stele”, iar pe mama ei drept „un bucatar cu stele Michelin”.

De la prezentari de moda direct pe campul de lupta. Afla cine este tanarul de 21 de ani din Ucraina - FOTO

Articole din aceeasi categorie