31.01.2022
Ajunsa la 55 de ani, Salma Hayek a impresionat cu un selfie la plaja fara strop de machiaj. Cum au reactionat fanii - FOTO

Salma Hayek si-a incantat fanii cu o noua imagine de la plaja. De data aceasta, actrita nu le-a aratat internautilor bustul impresionant cu care a fost inzestrata de Mama Natura. 

Starul hollywoodian are aparitii spectaculoase pe covorul rosu si impresioneaza de fiecare data cu frumusetea ei. Ajunsa la 55 de ani, Salma le-a aratat fanilor cum arata intr-o zi obisnuita, atunci cand nu poarta strop de machiaj.

Protejam tenul de frig cu ajutorul unui cosmetolog profesional! Afla de la Olga Turcan despre procedura de stimulare a colagenului si de ce trebuie sa o facem anume in sezonul rece a anului - VIDEO

“Selfie-ul de duminica. Fara make-up!”, a scris actrita mexicana pe contul de Instagram, iar reactiile fanilor nu au intarziat sa apara. 

Imaginea postata de Salma a adunat rapid peste 600.000 de aprecieri si sute de comentarii. “Frumusetea naturala vine din interior!”, “Multumim ca ne-ai aratat cum arati fara machiaj”, “Frumusete latina”, “Tu nu ai nevoie de filtre! Esti o frumusete naturala! Bravo, Salma!”, “Esti superba si fara machiaj!”, “Arati de 35 de ani!”, i-au scris urmaritorii. 

Salma Hayek este casatorita cu afaceristul francez Francois-Henry Pinault. Cei doi au impreuna o fiica, pe nume Valentina Paloma. 

Adolescenta de 14 ani si-a facut recent debutul alaturi de mama sa pe covorul rosu. Valentina s-a transformat intr-o domnisoara superba si a mostenit trasaturile celebrei sale mame.

Sotii Ballerini - supusi testului sinceritatii! Vezi cine obisnuieste sa stearga conversatiile si cine se gandeste la divort in fiecare zi - VIDEO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie