07.02.2023
Razboiul n-a oprit-o! Olga Tapordei a fost la Odesa. Ce a povestit despre experienta pe care a trait-o recent in Ucraina: „Nu este Odesa aceea de altadata pe care ne-am obisnuit sa o vedem” - VIDEO

In ziua in care s-a inceput razboiul din Ucraina, Olga Tapordei se afla chiar la Kiev. Dupa ce a revenit acasa, femeia de afaceri s-a mai intors de cateva ori in tara vecina si nu regreta acest lucru. Afla mai multe detalii despre experienta pe care a trait-o Olga zilele trecute la Odesa, in cadrul unui interviu marca perfecte.md.

Olga a mentionat ca nu s-a gandit prea mult cand a luat decizia de a pleca. „Eu aveam planificata o deplasare de lucru ceva timp inainte. Nu m-am gandit prea mult, a fost o decizie rapida pentru ca aveam nevoie. Am urcat in masina si am plecat.”

Aceasta a povestit mai multe detalii despre cum stau lucrurile acum in Odesa. „Trebuie sa recunosc ca este un pic trist, nu este Odesa aceea de alta data pe care ne-am obisnuit sa o vedem. Trist din ce punct de vedere. Cand se lasa intunericul lumini sunt foarte putine, semafoarele nu lucreaza, foarte multe localuri nu lucreaza. Magazinele la fel, daca vrei sa intri atunci trebuie sa ai o lanterna. Este o atmosfera mai submbra decat suntem obisnuiti noi aici.”, a spus Tapordei.

In premiera, Catalina Cara a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei: „De acolo a pornit toata povestea noastra de dragoste...” - VIDEO

Femeia de afaceri si prezentatoarea emisiunii O Seara Perfecta ii invidiaza in sensul bun al cuvantului pe locuitorii orasului Odesa, deoarece, acestia indiferent de greutati sunt optimisti. „In rest, oamenii traiesc, sunt super optimisti, de invidiat chiar as spune.”

„Eu am o dragoste aparte fata de Ucraina si chiar au fost niste emotii frumoase, ba chiar am lacrimat de fericire ca, cumva pot sa fiu acolo.”, a spus in cele din urma Olga Tapordei.

Va lansa in curand un nou videoclip! Valentin Nica - interpretul hitului „Un Pahar Cu Vin” a oferit detalii despre noul sau proiect muzical, dar si despre secretul succesului sau - VIDEO

Articole din aceeasi categorie