07.02.2023
Atentie, femei! Ce trebuie sa stii inainte sa-ti faci procedura de micropigmentare: „Vine tendinta de...” - VIDEO

Vezi de ce sfaturi trebuie sa tii cont inainte ca sa-ti faci procedura de micropigmentare, de la fondatoarea salonului Beznos Studio si colegele ei, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

In premiera, Catalina Cara a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei: „De acolo a pornit toata povestea noastra de dragoste...” - VIDEO

„Micropigmentarea este o procedura care se efectueaza la suprafata pielii. Fetele tinere apeleaza la aceasta procedura, deoarece este pe un termen mai mic de cat un tatuaj clasic, se schimba si mimica la fata, mai cade pleoapa, poti sa faci modificari cu timpul.”  a spus Olga Beznos, fondatoarea salonului Beznos Studio.

A lansat o piesa in mai putin de 3 saptamani! Vlada Botan a povestit cum i-a reusit intr-un timp record sa scoata pe piata mizicala de la noi cantecul: „Mana ta pe” - VIDEO

Forma trebuie sa fie aleasa in dependenta de trasaturile fetei. „Fiind in domeniul acesta de 12 ani, chiar vad schimbarile. Vine tendinta de sprancene subtiri, foarte subtiri, sprancenele „anii 90”. De obicei daca iti sta bine, mimica, caractere, dupa forma fetei, noi suntem pentru asta. Trebuie sa vii la consultatie, din pacate persoanele nu vin la consultatie, asta-i grav, parerea mea.”, a mentionat Olga.

Gina Pistol, dezvaluiri neasteptate dupa 7 ani de relatie cu Smiley: „Ne desparteam din primele 10 minute”

Procedura de micropigmentare necesita si intretinere: „Noi recomandam intretinerea procedurii o data in an. Este o procedura inofensiva. Se lucreaza la suprafata pielii, nu este adancita, este o forma usoara a tatuajului.”, a mentionat specialistul in micropigmentare, Corina Guzun.

A dat jos 3 kilograme in doar 3 zile. Afla de ce Katy Black a slabit atat de repede, dar si cum arata cum: „Asta este foarte rau, dar...” - VIDEO

Dupa ce ti-ai facut procedura, nu trebuie sa uzi tatuajul: „Undeva dupa doua ore, doua trei ore le clatim cu apa calduta si sapon pentru copii in caz ca il avem, daca nu, doar apa calduta, foarte usurel. In rest nu avem voie sa le udam, cinci, sapte zile atat timp pana nu se prinde corjita. Cand vrem sa facem o baie, acolo unde nu putem evita apa ungem usor cu vazilina sau ulei de cocos.”, a spus Corina.

Horoscop 7 februarie 2023. Zodiile care vor avea succes in tot ceea ce isi propun

Daca doresti ca buzele tale sa arate mai mari, tine cont de sfatul specialistului: „Cel mai bine ar fi sa injecteze buzele, asimetria o corecteaza prin injectare si dupa care noi efectuam procedura.” a spus specialistul in micropigmentare, Irina Golban.

Metoda cea mai eficienta pentru inlaturarea unui tatuaj nereusit consta in folosirea laserului de ultima generatie. 

Diana NASU, SPECIALIST IN MICROPIGMENTARE:“ Inlaturarea micropigmentarii se face atunci cand femeia sau barbatul a obosit de tatuajul de pe corp.”

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie