10.06.2022
Vlada Botan isi serbeaza majoratul! Vezi cum a fost felicitata bloggerita de catre familia sa: „Mi-au spus sa nu ies din odaia mea pana la ora 12 noaptea...” - VIDEO

Cunoscuta bloggerita din Republica Moldova, Vlada Botan implineste astazi 18 ani. Pe pagina sa de Instagram, influencerita a impartasit tot ce s-a intamplat cu ea pana acum. Vezi ce emotii a avut atunci cand a primit cadoul nemaipomenit, de la parintii sai. 

Primii membri ai familiei sale care au felicitat-o au fost buneii sai. „Am trecut in vizita la buneii mei fara stire, ei m-au felicitat cu ziua mea. Ii ador”. 

„Oameni buni, ai mei m-au inchis in camera mea si mi-au spus sa nu ies de aici pana la ora 12 noaptea. Acolo se aude mult zgomot, ceva se intampla. Eu sunt ascultatoare si nu am sa ies, asa cum mi s-a zis”, a spus Vlada Botan. 

Irina si Serghei Kovalsky sarbatoresc azi 10 ani de casnicie! Interpretii au lansat o melodie speciala dedicata iubirii lor si au distribuit poze din arhiva nuntii: „Din prima clipa am stiut ca vei fi cel mai bun sot si tata...” - VIDEO

Cand a iesit, mare i-a fost mirarea de cele vazute. Familia sa a impodobit casa cu baloane, postere cu felicitari, pe masa o astepta sampania si florile. Cadoul pe care l-a primit de la parinti a fost unul pe care acum fiecare domnisoara isi doreste sa il primeasca. Bloggerita striga de fericire cand a deschis cutia si a vazut ce se afla inautru. 

Cristy Rouge revine in lumina reflectoarelor cu un nou produs muzical! Vezi ce piesa profunda a lansat artista si cum arata videoclipul - VIDEO

Si, cel mai important lucru la o zi de nastere - tortul. Vlada a suflat lumanarile dupa ce si-a pus o dorinta, iar care este aceasta, ramane un mare secret pentru toti. 

Dimineata a inceput foarte frumos, caci Vlada a primit sute de felicitari din partea urmaritorilor sai fideli. „Buna dimineata si multumesc tuturor celor care m-au felicitat. Am peste o mie de felicitari in mesaje. Sincer, eu nu le-am citit inca pe toate si nu am reusit sa raspund, pentru ca am astazi o zi super incarcata”. 

Nici de ziua sa de nastere, tanara nu a incalcat traditia sa, de a servi cafeaua in localul sau preferat. Acolo a fost la fel felicitata, iar barista i-a cantat si un „La multi ani” frumos si armonios. 

Cu harletul in mana si cu manichiura proaspat facuta! Ina Terescenco a scos cartofi din pamant si povestit despre business-ul din copilaria sa, dar si relatia sa amoroasa: „150 de lei imi dadeau daca eram cu mancarea mea si 120 cu mancarea lor...” - VIDEO

La imaginea pe care a publicat-o, bloggerita are deja sute de comentarii cu felicitari frumoasa si urari de bine din partea fanilor sai, dar si din partea prietenilor. „La multi ani printesa”, a scris Olga Verbitchi. „La multi ani”, a adaugat Katty Black. 

„La multi ani Draga”, „La multi ani sanatosi si fericiti!”, „Happy Birthday sweet”, „La multi ani!!! U deserve all the best!”, „La multi ani, celei mai pozitive persoana pe care o cunosc!”, „La multi ani, Vlada! Succese in toate si multe realizari frumoase”, au scris internautii. 

Aceasta zi este foarte speciala pentru Vlada, asa ca ea a pregatit o petrecere mare, unde vor fi invitati multi prieteni si oameni importanti si dragi din viata ei. 

Comportamentul la nunti! Afla de la Ariana Dermenji care sunt regulile de baza pe care trebuie neaparat sa le respectam atunci cand mergem la o astfel de ceremonie: „Tot ce faci trebuie sa fie facut cu eleganta” - VIDEO

Vlada Botan este o interpreta si bloggerita din Republica Moldova, cunoscuta in sprecial in mediu online. Pe Instagram are o cumunitate de peste 118 de mii de urmaritori, iar pe Tik-Tok a acumulat peste 1 milion de aprecieri la videourile sale.

La multi ani, Vlada!

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie