10.06.2022
Cu harletul in mana si cu manichiura proaspat facuta! Ina Terescenco a scos cartofi din pamant si povestit despre business-ul din copilaria sa, dar si relatia sa amoroasa: „150 de lei imi dadeau daca eram cu mancarea mea si 120 cu mancarea lor...” - VIDEO

Sezonul cartofilor noi se declara deschis, stie sa-i scoata din gradina, dar si sa-i gateasca la discu bloggerita Ina Terescenco. In gradina, la scos cartofi alaturi de ea a fost si colega noastra Iulia Deliu, iar cat de bine s-au descurcat fetele vedeti in reportajul marca O Seara Perfecta.

Cu harletul in mana, in adidasi albi si cu manichiura proaspat facuta, asa am surprins-o intr-o gradina de cartofi pe bloggerita Ina Terescenco. 

„De la un timp eu m-am facut mai glamurnaia. De cand am venit la Chisinau nu imi place sa prasesc, sa scot cartofii, imi place doar sa imi fac genele, unghiile si sa vina banii”, spune amuzata bloggerita.

Fetele n-au lungit prea mult vorba si au trecut la treaba.

Ina isi aminteste ca in copilaria sa ea era business woman:  „Unde era  de lucru, acolo eram si eu. Imi placea sa ma duc cu ziua. 150 de lei era cu mancarea mea, 120 cu mancarea lor. Deodata mergeam cu ziua si praseam, dupa care duceam cratitele lui babusca de aluminiu, pana le-am dus de acasa pe toate.” 

Ea are 18, iar el 18 de doua ori! Cum a fost colaborarea dintre Pasha Parfeni si Andreea Bostanica: „Ele savurau atunci viata reala, dar eu de exemplu doar acum am iesit din casa..” - VIDEO

Pe plan personal, bloggerita afirma ca s-a invatat minte si nu mai publica absolut nimic: „Lumea asta-i foarte rea, e negativa. In fata iti poate zambi, dar pe la spate de vorbeste mult. Eu am observat ca daca postezi, nu iti merge in relatie. Asa ca eu langa mine am un milioner, dar nu vreau sa-l arat.”, a spus ea.

De curand Ina si-a cumparat si o casa mica, batraneasca la tara. Acest loc, spune ea, va fi si vila si un loc potrivit pentru filmari.

A absolvit liceul in anul 2009 si isi aminteste cu drag momentele unice! Vezi cum arata interpretul Ionel Istrati cu 13 ani in urma: „Ce timpuri” - FOTO

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie