10.06.2022
Irina si Serghei Kovalsky sarbatoresc azi 10 ani de casnicie! Interpretii au lansat o melodie speciala dedicata iubirii lor si au distribuit poze din arhiva nuntii: „Din prima clipa am stiut ca vei fi cel mai bun sot si tata...” - VIDEO

Indragitul cuplu format dintre Irina si Serghei Kovalsky aniverseaza astazi 10 ani de casnicie. Vezi mai jos cum marcheaza acestia frumosul eveniment, dar si mesajul lasat pe retelele de socializare.

Acum 10 ani Irina si Serghei Kovalsky isi jurau iubire vesnica, iar trecerea timpului nu face decat sa le confirme ca dragostea invinge totul, iar momentele petrecute alaturi de cei dragi sunt incomparabile.

Ea are 18, iar el 18 de doua ori! Cum a fost colaborarea dintre Pasha Parfeni si Andreea Bostanica: „Ele savurau atunci viata reala, dar eu de exemplu doar acum am iesit din casa..” - VIDEO

Bineinteles ca cuplul de artisti nu putea altfel aniversa frumosul eveniment decat prin muzica. Asadar, acestia au lansat un cantec despre dragostea lor frumoasa si neinfinita, iar videoclipul a fost filmat chiar alaturi de cei 3 copii ai lor.

Versurile piesei evidentiaza dragostea, pasiunea si focul vesnic aprins dintre cei doi, iar ritmul vesel si foarte activ cu siguranta va fi pe placul fanilor.

De asemenea, pe pagina sa de Instagram, Irina si-a adus aminte cu mare drag de nunta sa. Mai mult ca atat, artista a distribuit poze exclusive de la evenimementul din 2012: „Nunta noastra a avut loc in orasul meu natal - Balti. In timp ce impreuna cu oaspetii asteptam sa mergem la starea civila, am dansat o hora mare si frumaosa, doar era plictisitor pur si simplu sa asteptam.”, a scris interpreta. 

Serghei si Irina s-au casatorit in 2012. Cei doi cresc impreuna 3 copii - Liza, Serghei si Anghelina. Acestia au facut parte din formatia LUME. 

Cu harletul in mana si cu manichiura proaspat facuta! Ina Terescenco a scos cartofi din pamant si povestit despre business-ul din copilaria sa, dar si relatia sa amoroasa: „150 de lei imi dadeau daca eram cu mancarea mea si 120 cu mancarea lor...” - VIDEO

Cristy Rouge revine in lumina reflectoarelor cu un nou produs muzical! Vezi ce piesa profunda a lansat artista si cum arata videoclipul - VIDEO

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie