24.07.2023
„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

La data de 23 iulie 2023, Marina si Teodor Carnat au devenit parinti pentru a 9-a oara.

Cu ocazia acestui eveniment important din viata lor, avocatul Teodor Carnat a lasat un mesaj pe contul lui de Instagram.

Acesta a recunoscut ca nou-nascutul a trecut printr-o incercare grea, insa nu a oferit mai multe detalii. „Dumnezeu mi-a trimis prin sotia mea minunata cel mai pretios dar. Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare. Eu sunt sigur ca Dumnezeu are un plan foarte mare pentru tine. Fie ca destinul tau pe pamant sa fie realizat pe deplin. Slavit sa fie Domnul”, a scris Carnat.

De asemenea, Teodor a publicat si cateva imagini cu cel de-al 9-lea copil. Acesta l-a sarutat pe talpa cu dragoste.

Horoscop 24 iulie 2023. O zodie este lovita de noroc. Are o zi fabuloasa pe toate planurile: bani, cariera si dragoste

„Ce frumos! Felicitari @teodor.carnat si @marinacarnat”, „Domnul sa va aiba in paza familia dumneavoastra”, „Crestere fara primejdie. Sa fiti binecuvintati de bunul Dumnezeu”, „Esti cel mai fericit langa copilas”, „Felicitari si multa sanatate”, sunt cateva dintre mesajele de felicitare pe care le-a primit Teodor Carnat in sectiunea de comentarii a postarii.

Deocamdata sotii Carnat nu au dezvaluit care este sexul copilului.

Teodor Carnat este un avocat din Republica Moldova. Acesta este casatorit cu Marina Carnat. Ei s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 9 copii.

Marina Carnat a devenit mama pentru a 9-a oara! Vezi primele imagini cu bebelusul - FOTO

Articole din aceeasi categorie