24.07.2023
Anatol Durbala si Olesea Svecla sarbatoresc nunta de lana! Vezi fotografia amuzanta pe care au publicat-o actorii - FOTO/VIDEO

Actorii Anatol Durbala si Olesea Svecla sarbatoresc astazi 7 ani de casatorie.

Cu aceasta ocazie, acestia au decis sa publice pe contul lor de Instagram o fotografie de familie, insa nu una simpla. Deoarece aniversarea a 7 ani de casatorie mai este numita si nunta de lana, in imagine Olesea si Dragomir tin in maini o pereche de ciorapi, evident, de lana.

„7 ani de casatorie! NUNTA DE LANA”, a scris Anatol Durbala in descrierea pozei.

De asemenea, din primele ore ale diminetii, sotii Durbala au inregistrat un filmulet pentru urmaritorii lor fideli.

Cati bani primeste Iuliana Beregoi pentru un concert. In ce afacere isi investeste averea, la doar 19 ani

„Va salutam dragi urmaritori. Astazi, 24 iulie, noi facem 7 ani de casatorie. Avem nunta de lana astazi. In aceasta zi minunata noi ne gatim. Olesea isi pune „bigudiurile”. Primim felicitari astazi”, a mentionat Durbala.

„La multi ani fericiti in continuare”, „Sincere felicitari, sunteti o familie exemplu, sa fiti impreuna pina la urma”, „O familie frumoasa si superba. Felicitari, multa sanatate, fericire si multe binecuvantari”, „Felicitari! La mai mult si la mai mare! Sanatate si pace in familie”, sunt cateva dintre mesajele de felicitare pe care le-au primit actorii in partea internautilor.

Olesea Svecla si Anatol Durbala formeaza de mai multi ani un cuplu frumos. Ei au impreuna doi copii, o fetita, Cassandra si un baietel pe nume Dragomir.

Nina Cretu - asa cum nu ai mai vazut-o! Bloggerita a postat fotografii din arhiva personala de pe vremea cand era mica - FOTO

Articole din aceeasi categorie