22.07.2022
Arsenium - zi de nastere alaturi de cei mai apropiati prieteni! La petrecere a fost prezent si Radu Sirbu, fostul membru al trupei O-Zone: „De 20 de ani tot haiduc te stiu” - FOTO/VIDEO

Arsenium cunoscut si ca Arsenie Todiras a implinit recent 39 de ani. Cu aceasta ocazie, fostul membru al trupei O-Zone a sarbatorit in compania prietenilor intr-un restaurant din Bucuresti.

Pe pagina sa de Instagram, interpretul a publicat cateva imagini de la aniversare. In ele Arsenium apare si alaturi de cunoscutul artist, Radu Sirbu.

Theo Rose si problema ei mai putin obisnuita. De ce nu se poate ingrasa, desi isi doreste sa puna pe ea 5 kilograme

„La multi ani mie! Foarte fericit de viata mea si de prietenii care sunt mereu alaturi si stiu cum sa ma surprinda.”, a scris Arsenium in descrierea imaginilor dand de inteles ca petrecerea a fost organizata de amici.

Adda este ingrijorata de silueta sa. Artista a transmis un mesaj dur internautilor: „Daca ma voi ingrasa, o sa fiu, din nou, subiect de barfa”

La cei 39 de ani ai lui Arsenie, Radu a publicat si o postare in mediul online dedicata acestuia. „La multi ani, frate. De 20 de ani tot #haiduc te stiu.”

Arsenie Todiras, cunoscut si ca Arsenie sau Arsenium, este un cantaret de muzica pop din Republica Moldova. Intre 1999 si 2005 a facut parte din trupa O-Zone. Din 2005 evolueaza solo sub numele scenic „Arsenium”.

Sarbatoare in familia lui Alexandru si Olga Manciu! Gemenii Damian si Matei au implinit 10 ani. Vezi mesajul pe care l-a transmis bloggerita copiilor: „Ei sunt 2 si asta e puterea lor cea mai mare...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie