22.07.2022
„Joker” se intoarce! Ce onorariu va primi Joaquin Phoenix pentru film

Vesti bune pentru cei care l-au indragit pe Joaquin Phoenix in rolul lui Arthur Fleck din pelicula „Joker". Actorul a semnat pentru cel de-al doilea film si va da din nou viata personajului care i-a adus in palmares un premiu Oscar. Cecul pe care Joaquin il va incasa pentru acest rol este unul cu adevarat impresionant! 

Joaquin Phoenix a reusit sa obtina un premiu Oscar pentru interpretarea lui Arthur Fleck, un barbat cu foarte multe traume nerezolvate care ajunge sa comita crime si sa indemne locuitorii orasului in care traieste la revolta. Interpretarea emotionanta i-a adus recunoasterea mondiala si un cec in valoare de 4,5 milioane de dolari.

Conform publicatiei Variety, Joaquin nu a fost usor de convins sa accepte sa revina in pielea personajului Arthur Fleck, insa a acceptat rolul dificil in schimbul a nu mai putin de 20 de milioane de dolari.

Arsenium - zi de nastere alaturi de cei mai apropiati prieteni! La petrecere a fost prezent si Radu Sirbu, fostul membru al trupei O-Zone: „De 20 de ani tot haiduc te stiu” - FOTO/VIDEO

Motivul pentru care Joaquin nu ar fi dorit sa redevina din nou Fleck in fata camerelor este unul simplu: personajul Joker este unul complex de interpretat si presupune o anume tarie psihica, conform lui Joaquin. 

Joaquin Phoenix are o poveste de viata impresionanta si recunoste ca moartea fratelui sau l-a marcat pe vecie.

River Phoenix s-a stins in urma unei supradoze accidentale de heroina, avand o moarte cliseica in ciuda faptului ca pe tot parcursul scurtei vieti a luptat asiduu impotriva steotipurilor propagate in lumea de la Hollywood.

In noaptea de 30 octombrie 1993, River Phoenix, prietena sa, actrita Samantha Mathis si fratii Joaquin si Rain paseau in clubul Viper Room, detinut de catre actorul Johnny Depp. Nu stiau ca avea sa fie ultima data cand pasesc in incapere in aceasta formula. Cateva ore mai tarziu, River zacea inert in mijlocul bulveradului Sunset, inconjurat de cei care au incercat in zadar sa il readuca la viata. O supradoza de heroina i-a fost fatala.

Pepe s-a casatorit in secret! Primele declaratii ale artistului, dupa ce informatia a ajuns in presa

Articole din aceeasi categorie