23.07.2022
Cum isi mentine Anastasia Lazariuc silueta, la 68 de ani: „Sport nu fac, dar...”

Anastasia Lazariuc a spus in cadrul unui interviu care este secretul ei pentru o silueta de invidiat. Iata sfaturile vedetei!

Artista Anastasia Lazariuc are o silueta de invidiat la cei 68 de ani ai sai. Cantareata a declarat intr-un interviu faptul ca nu face sport deloc si doar are o alimentatie pe care o controleaza atent, lucru care a ajutat-o sa ramana la aceeasi greutate de cativa ani.

„Sport nu fac, dar ma misc foarte mult. Ies cu catelusa. Simt nevoia sa merg cat mai mult.”, a spus Anastasia.

Cantareata a specificat ca nu consuma aproape deloc carne. Aceasta se hraneste cu multe legume si bea apa in cantitati mari, sustinand ca apa este secretul unei siluete suple. 

Ce sacrificii a facut Irina Rimes pentru a activa in domeniul muzicii. Dezvaluirile artistei: „Eu nu stiam atunci cum functioneaza lucrurile”

„Nu am fost gurmanda, nu mi-a placut carnea. Nu pot spune ca nu mananc deloc, dar foarte rar. Atunci cand merg undeva, sa nu creada lumea ca fac fite. Sunt atatea legume acum, cand natura a renascut, incat se pot prepara atatea lucruri bune. De asemenea, trebuie consumate lichide multe, apa este sfanta”, a mai adaugat artista.

Ina Terescenco - pusa pe fapte buna! Ajutata de urmaritorii sai, bloggerita a facut un act de caritate. Vezi despre ce este vorba - VIDEO

De asemenea, Anastasia a declarat ca are o relatie speciala cu natura, care ii ofera energia pozitiva de care are nevoie. Mai mult decat atat, desi nu este pasionata de sport, vedeta iese in aer liber pentru a-si plimba cainele.

„Natura te incarca cu energie, atunci cand poti sa pui mana pe pomi, sa-i imbratisezi, sa vorbesti cu ei. Totul e viu, totul are viata, fiecare fir de iarba, fiecare frunza, chiar daca nu vorbesc”, a declarat vedeta. 

Articole din aceeasi categorie