18.07.2023
Fiica Loredanei Groza a implinit 25 de ani. Cat de frumoasa este Elena - FOTO

Loredana Groza se poate considera o femeie norocoasa. Se bucura de un succes fenomenal pe plan profesional, iar pe plan personal se mandreste cu o frumusete de fata, care ii seamana leit. Zilele trecute, Elena, fiica artistei si a lui Andrei Boncea, a implinit 25 de ani, motiv pentru care Lori a publicat un mesaj emotionant pentru aceasta.

Nu sunt dese momentele in care Loredana Groza o afiseaza pe fiica sa, Elena. Desi este foarte activa pe retelele sociale, in special pe Instagram, unde a strans o comunitate de peste 600.000 de urmaritori, cantareata prefera sa publice franturi din viata sa de artist si sa isi tina departe familia. Ei bine, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de viata, diva a impartasit cu fanii o fotogafie rara cu frumoasa Elena si un moment muzical deosebit.

Horoscop 18 iulie 2023. Razboi in cuplu pentru o zodie mai putin norocoasa

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parca fost ieri…Iti multumesc, Elena, ca m-ai ales sa-ti fiu mama, ca mi-ai dat un sens vietii, iti multumesc pentru toata bucuria , tandretea si dragostea pe care mi-o daruiesti in fiecare zi mie si tuturor celor din jur! Iti doresc sa-ti traiesti visele cu bucurie si fericire! La multi ani! Te iubesc, mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram, in dreptul fotografiei cu fiica sa.

Dupa ce a publicat imaginea cu Elena, Loredana Groza a impartasit si un moment muzical realizat cu aceasta, la petrecerea data in cinstea ei, ce a avut loc la clubul Fratelli. Cele doua au cantat pentru invitati piesa "Ileana, Ileana" si au primit numeroase complimente din partea fanilor:

Lionel Messi, in slapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internationala despre superstarul argentinian - FOTO

„Doamne, ce moment frumos! La multi ani! mama si fiica sunt o singura inima, pe viata!!!", „Am ascultat si reascultat de cel putin 8 ori si de fiecare data mi-au dat lacrimile. Frumos moment!! La multi ani!", „Felicitari multe, sunteti formidabile, va admir si va iubesc. La multi aaaaaaani!!".

Articole din aceeasi categorie