18.07.2023
Lionel Messi, in slapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internationala despre superstarul argentinian - FOTO

Celebrul Lionel Messi, in varsta de 36 de ani, a fost surprins la cumparturi intr-un supermarket din Miami, iar tinuta pe care a purtat-o i-a uimit pe fani! Superstarul argentinian a dat impresia ca nici macar nu s-a uitat in oglinda inainte de a iesi din casa!

Lionel Messi a ajuns in Miami in urma cu aproape o saptamana, timp in care a incercat sa se obisnuiasca cu viata din SUA, uimind cu modestia sa.

Recent, superstarul argentinian a fost vazut intr-un supermarket din SUA in timp ce isi facea cumparaturile alaturi de familia sa. Imbracat foarte lejer, mai exact in pantaloni scurti, un tricou simplu si ... o pereche de slapi, Lionel Messi a intors toate privirile si a acceptat chiar sa faca poze cu fanii sai.

„Messi e exact ca noi: merge la cumparaturi, la supermarket. Joi seara, au aparut imagini cu Messi la Publix, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Florida.

Fratii Advahov alaturi de mama lor si Fuego, intr-o fotografie de colectie: „Cele mai mari emotii le am cand e mama in public” - VIDEO

E un pic surprinzator ca Messi a reusit sa-si umple cosul de cumparaturi inainte ca lumea sa-l recunoasca, la coada, inainte sa achite. Messi nu le-a refuzat celor prezenti dorinta de a face o poza.

Horoscop 18 iulie 2023. Razboi in cuplu pentru o zodie mai putin norocoasa

Copiii lui Leo alergau prin supermarket, in timp ce tatal lor se poza cu cei care i-au cerut asta”, au notat jurnalistii de la Marca.

Articole din aceeasi categorie