18.07.2023
Shakira a inceput o noua relatie cu un baschetbalist celebru. Ce spune artista despre diferenta de varsta din ei - FOTO

Shakira pare ca a trecut peste despartirea de Gerard Pique, fotbalistul in varsta de 36 de ani care i-a daruit doi copii. Dupa luni intregi in care si-a aratat suferinta prin muzica, cantareata columbiana a inceput o noua relatie cu un baschetbalist celebru. 

Inca de la anuntul ca relatia cu Pique s-a terminat, Shakira a fost in atentia presei internationale. Melodiile care vorbeau despre infidelitatea fostului ei partener si scandalul creat in mediul online care i-a privit pe amandoi au fost acaparate de vestea ca artista a inceput o noua relatie. Potrivit unui apropiat al cantaretei, aceasta se intalneste cu starul din NBA, Jimmy Butler, in varsta de 33 de ani.

Primele speculatii cu privire la faptul ca Shakira si Jimmy formeaza un cuplu au aparut pe 12 iulie, atunci cand cei doi au fost vazuti impreuna luand masa la un restaurant din Londra. Acum, o persoana din anturajul artistei a confirmat acest lucru pentru US Weekly, sustinand ca relatia este la inceput si ca baschetbalistul „o face mereu sa zambeasca”. Mai mult, cantareata nu este deranjata de diferenta de varsta dintre ea si sportiv. 

Lionel Messi, in slapi la un supermarket din Miami! Ce a scris presa internationala despre superstarul argentinian - FOTO

„Jimmy o face sa zambeasca si Shakira adora sa petreaca timp cu el. Nu e deranjata deloc de diferenta mare de varsta. Au iesit de cateva ori impreuna, dar lucrurile sunt la inceput, e prea devreme sa spunem daca relatia are potential pe termen lung. Cei doi se cunosc de putin timp, dar ambii copii ai Shakirei sunt fani ai jucatorului din NBA”, a precizat un apropiat al Shakirei, pentru US Weekly.

Fiica Loredanei Groza a implinit 25 de ani. Cat de frumoasa este Elena - FOTO

De la despartirea de Gerard Pique, Shakira a fost surprinsa alaturi Tom Cruise si Lewis Hamilton, insa nu a confirmat ca ar avea o relatie cu niciunul dintre ei. Cu toate acestea, in ultima perioada, artista a declarat ca este un fan infocat al echipei Miami Heat si chiar a asistat la cateva meciuri din NBA.

Jimmy Butler, care este cu 13 ani mai tanar decat Shakira, are o fiica din relatia anterioara cu modelul Kaitlin Nowak. De asemenea, baschetbalistul a avut o relatie cu Selena Gomez in 2020.  

Articole din aceeasi categorie