20.04.2022
Troleibuzul a devenit gazda celui mai asteptat eveniment! Vezi ce „nebunie” i-au organizat cei mai apropiati oameni ai lui Gabriel Nebunu de ziua lui: „N-am cuvinte...” - VIDEO

20 aprilie - zi de mare importanta pentru Gabriel Nebunu. Astazi interpretul implineste frumoasa varsta de 22 de ani, iar urarile, surprizele si momentele emotionante create de prietenii sai i-au demonstrat inca odata ca oamenii pe care ii are alaturi sunt intr-adevar oamenii sufletului sau.  

Inainte ca acele ceasornicului sa marcheze ora 00:00, interpretul Gabriel Nebunu a fost oprit intr-o benzinarie unde a fost legat la ochi cu o esarfa, iar ceea ce a urmat apoi, cu siguranta nu va putea uita niciodata.

 

Avand prieteni ingeniosi si pusi pe sotii, ajuns la punctul final al destinatiei, Gabriel a fost urcat intr-un troleibuz unde aglomeratia nu mai era facuta de necunoscuti, dar de toti oamenii dragi ai interpretului. 

De la interpreti cu renume, la bloggeri de succes, un troleibuz de oameni cunoscuti l-au intampinat cu mare fast pe artist.  Acestia i-au cantat, i-au urat cele mai sincere felicitari si l-au facut sa se simta cu adevarat special.

Pandemia a motivat-o sa isi schimbe viata radical! Interpreta Iulia Hajim a slabit cu 16 kg in doar patru luni, fara diete stricte si extreme: „Sunt intr-o relatie de dragoste cu mancarea, iar cheia siluetei perfecte este...” - VIDEO

 

Emotiile lui Gabriel au fost de-a dreputul uimitoare. Acesta a ramas fascinat de surpriza care i s-a pregatit si a mentionat scurt: „N-am cuvinte” .

Surprizele pentru artist nu s-au terminat aici, iar partea a doua a inceputut in scurt timp. Acesta a fost dus intr-un alt punct al destinatiei unde a fost intampinat de si mai multi oameni. Acestia i-au cantat, i-au facut o masa mare si au dansat impreuna pana in zori. 

 

 

 

 

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Dintr-o extrema in alta, Gabriel a mentionat ca nu a avut niciodata parte de o zi de nastere intr-atat de speciala si bogata in oameni dragi.

Ajuns in zorii zilei acasa, la 5 dimineata Gabriel s-a pomenit cu un porbagaj plin de daruri si emotii pozitive.

Promisiunea celui mai bogat om din Ucraina pentru Mariupol. Isi pune averea la bataie!

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie