20.04.2022
Pandemia a motivat-o sa isi schimbe viata radical! Interpreta Iulia Hajim a slabit cu 16 kg in doar patru luni, fara diete stricte si extreme: „Sunt intr-o relatie de dragoste cu mancarea, iar cheia siluetei perfecte este...” - VIDEO

Interpreta de muzica populara, Iulia Hajim a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a interpretat o piesa melancolica, cu un mesaj profund. Melodia te pune pe ganduri si te face sa meditezi asupra vietii si rostului ei. De asemenea, artista a mentionat ca in perioada pandemiei in viata sa multe s-au schimbat. Au aparut obiceiuri frumoase care au facut-o sa vrea sa devina o versiune mai buna a sa. Cum a reusit sa slabeasca cu 16 kg in doar patru luni si care a motivatia sa principala, vezi in interviul de mai jos. 

„Cred ca melodia pe care am cantat-o nu se potriveste doar acestei saptamani, saptamanii Patimelor, ci in general vremurilor pe care le traim, a ultimilor doi ani de pandemie. Chiar ne-a pus cumva viata sa ne gandim la tot ce facem. Eu sunt bine, pentru ca asa am ales eu, sa fiu bine. Daca vom lua tot la suflet, nu va fi deloc bine. Lucruri se intampla in fiecare zi, doar ca tine de noi cum privim aceste lucruri”, mentioneaza Iulia. 

Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

Pe pagina sa de Facebook poti gasi diverse texte, citate despre spiritualitate, despre interior si de felul in care noi gandim. „Eu am studii muzicale, insa toti stim ca lumea artistica a intrat intr-o perioada de pauza in ultimii ani. Eu fiind dupa nastere mai ales, am ales sa folosesc aceasta pauza in folosul meu. Mi-am dorit niste schimbari, atat pe plan fizic, cat si pe plan mental si spiritual. Viata mea si a sotului meu pana la pandemie se limita doar la petreceri, evenimente, concerte, plecari si cumva nu aveam timp pentru a citi. Dar sa stiti ca in pandemie am inceput si continui sa am acest obicei frumos, de a citi. Am inteles ca de fapt hrana creierului, a mintii este cea mai importanta”. 

Pe langa citit, Iulia mai are un obicei, de a duce un mod sanatos de viata. „Am slabit 16 kilograme. Am facut-o in primul rand pentru sanatatea mea, aveam nevoie de acest lucru. Am slabit in patru luni, nu am tinut foame. Stilul de viata pe care il aveam m-a adus la surplus si la unele probleme de sanatate cu care nu eram multumita. Dupa ce am nascut am inteles ca nu mai am nici o scuza si am zis ca trebuie sa fiu bine, sa fiu un exemplu bun pentru fetita mea. Eu am inteles ca se poate de slabit intr-un mod sanatos, fara extreme si exces de foame. Acum eu reusesc sa imi mentin greutatea, insa am luat decizia ca sa imi duc corpul la un nou nivel, pentru ca noi mereu vrem sa fim o versiune a noastra mai buna, pentru ca meritam”. 

Sotii Maxian uimesc din nou! Interpretii au lansat o piesa de dragoste care a ajuns la inima internautilor. Vezi in ce locatie de vis a fost filmat videoclipul - VIDEO

De Pasti Iulia spune ca va manca de toate. „Sunt si eu om si chiar am sa mananc din toate. Sa stii ca eu in toti acesti ani eu am invatat sa pregatesc niste mancaruri sanatoase. Pana la urma nu este despre a nu manca, ci despre cum trebuie sa aranjam frumos in farfurie totul si pe masa. Cheia este echilibrul. Am sa mananc si miel si cozonac. Nu mai sunt intr-o relatie de dusmanie cu mancarea. Sunt intr-o relatie de dragoste cu ea”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie