20.04.2022
Primul interviu al Tatianei Heghea de cand a anuntat ca este insarcinata! Cum se simte artista pe ultima suta de metri si ce dezvaluiri fascinante a facut despre sarcina: „Cand am inteles ca port sub inima un pui de om, eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist..”- VIDEO

A tinut sarcina in secret pana acum cateva zile, iar aseara a povestit cu amanunt totul despre aceasta perioada frumoasa din viata sa. Ce marturisiri a facut interpreta Tatiana Heghea vezi in cadrul emisiunii O Seara Perfecta. 

Un interviu in exclusivitate si marturisiri sincere despre opt luni de vis Tatiana Heghea a ales sa le faca la O Seara Perfecta.

Abia acum cand lumea a inteles exact ce se intampla cu mine si ce traiesc, abia acum simt la 100% ca sunt o femeie insarcinata. Am dreptul sa ma victimizez pe alocuri, sa ma alint de ce nu, si simt ca va fi o luna intensa.”, povesteste Tatiana.

Sotii Maxian uimesc din nou! Interpretii au lansat o piesa de dragoste care a ajuns la inima internautilor. Vezi in ce locatie de vis a fost filmat videoclipul - VIDEO

Interpreta afirma ca este un copil foarte dorit si este absolut incantata de tot ce traieste acum: „Eu tin minte cand am inteles ca port sub inima un pui de om eram in cea mai aglomerata perioada din viata unui artist. Era septembrie si aveam deja doua luni de sarcina. Cand am facut testul pur si simplu sufletul mi-a zambit pentru ca nu am zambit doar cu buzele, dar si cu sufletul. Am inteles ca este o mare binecuvantare si este un copil partener de nadejde din start.” , a mai adaugat artista.

Totodata, ea spune ca in aceasta perioada totul a fost „roz”, nu a avut parte de toxicoza sau alte efecte mai putin placute ale sarcinii: „Eu vorbeam si cu mamica mea. Deja ma simteam in comparatie cu prietenele mele care traieste aceasta toxicoza cumva anormal ziceam: „mama, de ce eu nu o am”. Mamica mi-a explicat ca nici ea nu a avut si e un factor genetic pe care l-am preluat cu voia lui Dumnezeu. Sunt o femeie matura si constientizez ca as fi fost gata sa suport orice consecinta ca sa aduc acest pui de om, dar faptul ca traiesc atat de frumos e si mai mare bucuria si fericirea. Eu nu am stat, am muncit foarte mult.” , isi aminteste entuziasmata invitata.

Tatiana mai are acasa doi copii. Celelalte doua sarcini ea le-a dus la inceput de sezon, de data aceasta insa sarcina a prins-o la sfarsit de sezon atunci cand urma sa aiba mai mult timp liber pentru a isi asculta trairile si a se rasfata. 

In aceasta perioada, Tatiana a continuat sa duca un mod de viata sanatos si nu a incetat din a face si sport. 

O provocare de zile mari Tatiana a trait-o chiar aici, in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Interpreta a fost in rol de prezentatoare in luna octombrie, atunci cand nimeni nu stia, iar in casca sa a auzit producatoarea zicand „Ea e gravida..”. Adevarul e ca pana in prezent Tatiana nu a inteles daca era vorba despre ea sau nu, dar a fost un moment pe care il va retine mult timp. 

Tatiana afirma ca cifra 3 ii este foarte draga si familiara, intrucat provine dintr-o familie cu trei copii, sora sa are trei copii si multe alte cazuri pe care le considera ea exemplu. 

Ea afirma ca toti membrii au fost pe buna incantati de aceasta binecuvantare si asteapta cu mare nerabdare marele eveniment. 

Despre sarcina sa, Tatiana a anuntat intr-un video parca desprins din poveste. Ea a optat pentru o locatie sugestiva si anume: Gradina Miracolelor din Dubai, iar monologul inregistrat pe fundalul videoului a fost scris chiar de ea. 

Noul iubit al Kseniei Borodina il ameninta pe fostul ei sot: „Doamne, e atat de infiorator”

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie