12.04.2022
Sustine fortele armate prin muzica! Max Barskih va lansa „Don’t f*ck with Ukraine”! Artistul a publicat deja teaser-ul piesei pe pagina sa de Instagram - VIDEO

Noua piesa a artistului este dedicata fortelor armate care lupta pentru ca poporul ucrainean sa revina la viata obisnuita de pana la razboi.

Intr-o postare publicata in mediul online, Max a scris: „Este greu sa gasesti timp pentru muzica acum, dar ea poate fi si o adevarata arma. Lucrez la o noua pista pentru Fortele Armate ale Ucrainei. Vreau sa-i sustin pe luptatorii nostri. Sper sa se termine totul curand! Intre timp, puteti viziona teaser-ul piesei.”

Piesa a ajuns pe placul internautilor, astfel, in doar o zi aceasta a acumulat aproape 300 de mii de vizualizari.

Conflict intre artistii rusi! Vedetele care au fost prieteni, iar apoi s-au declarat dusmani din cauza unor motive banale - FOTO

„Pista va sustine cu siguranta spiritul de lupta al baietilor nostri !”, „Max, acesta este un hit la nivel mondial! Astept cu nerabdare lansarea oficiala!”, „Dumnezeu sa va binecuvanteze, noi suntem cu voi.”, „Pista va fi foarte populara! Grozav.”, au scris cativa urmaritori virtuali in sectiunea de comentarii a videoului.

Max Barskih este un cantaret si compozitor ucrainean. A fost crescut in Herson, Ucraina si s-a mutat la Kiev dupa absolvire. A lansat sase albume de studio, un album de compilatie si unul de extensie.

Olena Zelenskaya, declaratii tulburatoare despre sotul ei si viata in razboi: „Cand unul dintre noi este torturat, violat sau ucis, simtim ca toti suntem torturati, violati sau ucisi”

Odata cu declansarea razboiului in Ucraina, Max a vorbit dur despre artistii rusi care au tacut sau au fost pro razboiului.

Capsuni, croissante, vin spumant si multe femei frumoase! Afla cum a avut loc o seara de discutii sufletesti alaturi de Diana Ballerini: „Sunt de parere ca trebuie sa traim momentul aici si acum...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie