12.04.2022
Conflict intre artistii rusi! Vedetele care au fost prieteni, iar apoi s-au declarat dusmani din cauza unor motive banale - FOTO

De-a lungul timpului mai multe staruri rusesti s-au declarat prieteni pe viata, iar apoi s-au certat. Cine sunt artistii care au trecut prin conflicte din motive mai putin stiute si care a fost calea de solutionare pe care au ales-o vedetele. 

Timati si Filip Kirkorov

In 2010, la premiile postului MUZ-TV, artistul Filip Kirkorov si rapperul Timati s-au certat. Timati a declarat ca premiile au fost oferite nemeritat unor artisti, iar Filip a considerat ca rapperul face referire la el. 

Dupa aceasta confruntare, cei doi artisti nu si-au vorbit timp de sase ani, iar ulterior in 2016 s-au impacat si au inregistrat o piesa impreuna, astazi cei doi mentin relatii bune de prietenie. 

Filip Kirkorov si Natella Krapivina

In 2021, un alt scandal a avut loc la decernarea premiilor MUZ-TV - intre Filip si producatoarea interpretei Svetlana Loboda. Atunci regele pop a aparut pe covorul rosu insotit de Dava (David Manukyan), precum si in compania barbatilor imbracat indecent. 

Natella a scris o postare in acest sens in care a remarcat ca artistii aratau ca un cuplu care se casatoreste. Iar acest lucru l-a suparat pe Filip.

Visele devin realitate in Miami! Ce face interpreta Natalia Gordienko in orasul fericirii si al noptilor albe: „Sunt emotionata ca inaintea examenelor..” - VIDEO

Nargiz si Maxim Fadeev

Nargiz a fost nu doar producatoarea lui Maxim Fadeev, ci si prietena sa apropiata. Unii chiar considerau ca ascund in spate o poveste de dragoste. Cu toate acestea, prietenia a luat sfarsit in 2019 si, odata cu ea, colaborarea dintre cei doi. 

Reprezentantii casei de discuri ai lui Fadeev au spus ca Nargiz a intrerupt adesea concertele si s-a certat recent cu mai multi artisti. Ulterior cantareata a recunoscut ulterior ca aceast lucru a bucurat-o si este fericita ca nu mai lucreaza acum pentru a-i promova pe altii.

Oops, she did it again! Britney Spears este din nou insarcinata! Poate chiar cu gemeni!

Nastya Ivleeva si Ida Galich

„Nu mai sunt prieten cu tine”: 6 certuri cele mai puternice dintre vedetele ruse

Nastea si Ida erau de asemenea cele mai bune prietene. Cele doua obisnuiau sa filmeze videouri amuzante impreuna si au devenit populare datorita acestui fapt. Ulterior acestea s-au certat si au incetat sa mai comunice timp de cativa ani. 

Mai tarziu, Ivleeva a recunoscut ca valorile lor pur si simplu s-au schimbat: Ida s-a casatorit, a ramas insarcinata si a inceput sa petreaca mai mult timp cu familia ei, nu a vrut sa mearga la petreceri si sa se distreze. Nastea nu era pregatita pentru astfel de schimbari in viata ei.

Invata la una dintre cele mai prestigioase universitati din lume si ii place aceasta experienta! Ce spune interpreta Lavinia Rusu despre calitatea studiilor la Londra si oportunitatile noi din viata sa: „Este lejer. Cred ca anume asa ar trebui sa fie facultatea...” - VIDEO

Ida a recunoscut ca fosta sa prietena i-a promis ca va fi mereu acolo, iar in momentul in care a avut nevoie de ea, Nastea s-a indepartat. Astazi fetele comunica, dar nu atat de apropiate ca inainte.

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie